A hazudós manipulatív embereket miért nem hányja ki magából a társadalom?
8
Jellemileg rendben vagyok, nem okozok kárt másoknak, nem hazudozok, nem csalok.
Nem értem ellenséges ámokfutásod. Esetleg troll vagy?
Na, leírod, hogy mi történt, kérdező?
8-as, neked meg mi bajod?
12
Nem szeretnék elmenni abba az irányba, hogy rólam szóljon a kérdés hiszen indulásból a társadalomra vonatkozott, ezért offolás lenne az egész.
13
A kérdés a hazudós emberekre vonatkozott, nemde?
Miért érzed úgy, hogy rólad szólna, ha te nem vagy ilyen? Vagy ilyen vagy?
16
Azért mert akkor rólam beszélnénk és nem a kérdés tárgyáról.
Ha barátkozni szeretnél írj privátot!
És mi akadályoz abban, hogy a kérdés tárgyáról beszéljünk?
Nem akartam barátkozni, csak kíváncsi vagyok, hogy pszichopata emberekkel van-e dolgod. Rájuk vagyok kíváncsi.
18
A pszichopátia egy spektrum és aki lelkiismeretlenül hazudozik és manipulál az minden bizonnyal rajta van a spektrumon. Az intelligens fajta pszichopaták jól be tudnak olvadni a környezetükbe.
A szocio/pszichopataknak van egy nagyon kulonleges kepesseguk.
Pillanatok alatt felmerik a masik ember gyengesegeit. Hogy hogyan tud empatiat kivaltani belole. Es onnantol a sajat erdekei szerint "hasznalja". Ha mar nincs haszna belole eldobja.
Altalaban ezek sikeres, karizmatikus emberek. A kornyezete csodalja, szeretnek a kozelukben lenni. Marmint azok, akik meg nem bactak ra vele.
De irto kartekonyak. Akar kinek az eletet tonkre tudjak tenni. Ha mas nem csak bosszubol. Mert masok elete meg annyit sem er a szemukben mint egy homokszem. Es igen... sajnos az ilyenek lesznek akik nem csak hazudnak es manipulalnak ezert (pl feljelentenek hamis buncselekmenyek miatt)... hanem ha kell elvagatjak a torkod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!