Mi a véleményed egy ilyen emberről? Mentális beteg?
Figyelt kérdés
Adott egy csávó. Ennek a csávónak volt egy csaja, aki mentális beteg. A csajra olyan féltékenységi rohamok jöttek rá, hogy rendszeresen öngyilkossággal fenyegetőzött, ha a csávó elment pl szórakozni nélküle. Egyik este szintén feltette ugyanezt a lemezt, de a csávó úgy volt vele, hogy most már nem hagy a zsarolásnak, elmegy bulizni. Erre a csaj berohant a fürdőszobába, elővett egy pengét és csávó előtt átvágta a torkát. Nem halt meg, mert nem lett olyan mély a vágás, viszont mentőt kellett hozzá hívni majd beutalták a pszichiátriára. Szakítottak, hónapokig külön voltak, aztán a csaj megint felbukkant. Kitaláljátok mi a sztori vége? Összejött vele a csávó megint. Felmerül az emberben a kérdés, hogy aki képes megint összejönni egy ilyen nővel, azzal valami szintén nem oké fejben. Csak én látom így, vagy más is egyetért?
Rossz kategória, felnőtt párkapcsolatokba akartam.
2023. márc. 3. 09:58
2/8 anonim válasza:
Engem jobban érdekel az, hogy ki vagy te, hogy más embereket, betegségüket, állapotukat, bajukat kipofázz, és analizálj?
2023. márc. 3. 10:05
3/8 A kérdező kommentje:
#2 kinek “pofázom ki” te idióta? Anonim oldal, látsz bárkit megnevezve? Na tedd magad takarékra.
2023. márc. 3. 10:13
4/8 anonim válasza:
Igen, mentális beteg a srác is. Egyáltalán nem normális ez a viselkedés a részéről, normális ember örül, hogy megszabadult egy ilyen nőtől.
2! Ezt én sem értem, hogy minek szólsz bele ilyen stílusban, arra van ez az oldal, hogy kérdezzenek!
2023. márc. 3. 10:16
5/8 anonim válasza:
Ez nyilván nagyon problémás kapcsolat, sérült emberekkel, de egy nagyon szélsőségesen szenvedélyes kapcsolat is egyben.
Nyilván ha valaki azt mutatja hogy olyan fontos a másiknak, hogy akár meghalni is hajlandó lenne érte, ez egyes embereknek "csábító" lehet.
Nem tudom nyilván megérteni a pszichológiáját, de eléggé végletes dolog meghalni a másikért, ennyire mélyen rajongani valakiért, stb.
2023. márc. 3. 10:17
6/8 A kérdező kommentje:
#5 ez érdekes elgondolás, ment a zöld.
2023. márc. 3. 10:22
7/8 anonim válasza:
Szomorú, hogy arra van az oldal, hogy mást beszéljünk ki, mert annyira nem foglalkozunk már a személyes terünkkel, hogy magukat az érintetteket kérdezzük meg az érzésikről.
Á, azt nem. Nem merem, az nehéz. Mit fog gondolni?
Nagy a baj a fejekben.
2023. márc. 3. 10:43
8/8 anonim válasza:
A csávó érezhetett lelkifurdalást, hogy "miatta" történt, gondolom a csaj manipulálta is a távolból, talán üzenetekkel, ki tudja, szóval ez az újra összejövés nekem ilyen jóvátételi szándéknak tűnik. Meg hát lehet, szerette is azért valamennyire.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!