Van szerető férjem, imádott gyerekeink, viszont 0 barátom. Mondjuk soha nem volt jó barátom, de jó ismerősöm sincs, nálatok van ilyen?
Igen, itt vagyok. De szerencsére gyerek nincs.
Még ismerősök sem igazán, nem hogy barát/haver
Igazi barátság az ember életében 1-3 ember maximum.
Nekem egy sincs, mert ha nem fejlődünk együtt szellemileg, felszínes, közönséges az illető, már lépek is tovább.
Igy viszont nem is tudok, csak átmeneti haverságokat kialalkítani.
Mondjuk nincs bennem hiány, mert a kutya és az információszerzés kitölti az életem, illetve majd a sakk online.
35/F
Lehet, hogy az én szégyenem,de sajnos el kell mondanom, hogy életem során négy igazi barátom volt.
És mind a négy akkor fordított hátat teljes mértékben,amikor párkapcsolatuk lett. Persze, amikor gond volt, panaszkodni kellett,megtaláltak azonnal.
Szépen sorban elmondtam nekik,hogy ez így nem működik.Senki lelki szemetese nem vagyok.Még ők voltak megsértve.
Éppen ma három éve,hogy nincs az életemben barát,de beletörődtem az emberek önzéséből elegem van.
Egyedül is jól érzem magam, és nagyon jól elfoglalom magam.
54/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!