Van egy baràtnőm akivel 2 hónapja nem beszéltem írjak neki?
Legutóbb is én kérdeztem meg hogy gogy van amikor elutazott, ekkor írt, de nem tette fel a kérdést, hogy velem mi van...
Nem egy városban lakunk. Tavaly kb kéthetente beszéltünk, találkoztunk. Nem vesztünk össze sose.
Szerintetek írjak neki megint én vagy ne erőltessem a barátságot?
Figyelj saját tapasztalatból mondom hogy ne! (Persze ez a te döntésed)
Én nagyon jóban voltam egy barátnőmmel szinte legjobb barátok voltunk minden nap együtt lógtunk. Aztán szeptemberben más iskolába mentünk és onnantól kezdve nem írt nekem. Egyszer rá írtam hogy szia hogy vagy és engem cseszett le hogy ha eddig le szartam akkor ezek után is szarjam le meg ilyenek tényleg nagyon durva volt
Azóta nem írok rá és ő se rám szerencsére azóta se láttam őt de ezek után már nem is akarom.
Ezek után még le is tiltottam és az anyja írt nekem hogy a kedves lánya mért nem tud nekem írni (megjegyezném hogy 18 évesek vagyunk tehát már nem gyerekek hogy rám küldje az anyját)
Végül feloldottam a tiltást de azóta se ír nekem.
Nem azt mondom hogy veled is ez fog végződni lehet a te esetedben ennek pozitív vége lesz, csak annyit mondok hogy ne várj sokat az emberektől.
Én is úgy hittem hogy nagyon jóban vagyunk egymással hisz még egymásnál is aludtunk de amint talált egy másik társaságot azonnal eldobott és még én lettem a rossz és a szar ember ebben a történetben.
Szerintem ez egy felületes, laza barátság (volt?) köztetek, amit összetartott valami közös dolog, ami már nem annyira aktuális. Ha elfogadod, hogy ez nem egy mély barátság, és nincsenek nagyobb elvárásaid felé, írj rá, ha érdeklődsz, mi újság vele, de ne várd el, hogy újra olyan legyen, mint amikor gyakrabban beszéltetek. Ha ugyanazt akarnád visszahozni, az nem fog menni.
Nekem volt egy kolléganőm, akivel ilyen felszínes barátság volt köztünk. Aztán mindketten elkerültünk a közös munkahelyről, ritkábban kommunikáltunk, megszűntek a közös témák, másfelé mentünk tovább, végül teljesen eltávolodtunk egymástól.
Van ilyen. Az emberek jönnek-mennek az életünkben. Van, aki csak rövid ideig marad, van, aki egész életünkben.
Az a rossz hogy nem tudom mit ronthattam el...
Mindig támogattam, segítettem, meghallgattam...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!