Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Lányok, mit szólnátok ha egy...

Lányok, mit szólnátok ha egy férfi barátotok bepróbálkozna nálatok?

Figyelt kérdés
Egyedülálló nőkhöz szól a kérdés leginkább. Mi lenne belőle ha ez megtörténne?

2023. febr. 27. 10:49
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

#8 A pasira gondoltam.

#10 Ahogy az erről kiírt kérdésednél is leírták, nem csak ilyen férfiak vannak.

2023. márc. 3. 16:20
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Úgy is lehet látni valakiben a nőt, hog, nem gerjedsz rá. Ugyanúgy nőnek tart a meleg haver is, de nem fenyeget az a veszély, hogy ki akar velem kezdeni.
2023. márc. 3. 16:27
 13/22 A kérdező kommentje:
Nem akar veled kikezdeni, de ha megcsókolnád akár csak viccből akkor nem bánná annyira. Jól esne neki.
2023. márc. 3. 16:30
 14/22 anonim ***** válasza:
Igen, ez azt jelentené, hogy tetszik neki a csaj. Szóval te azt mondod, hogy ha valaki több lánnyal is barátkozik, akkor az egyenlő azzal, hogy az összes tetszik neki. Ennek ellenére lehet barátnője, ez csak részletkérdés a dologban.
2023. márc. 3. 16:33
 15/22 anonim ***** válasza:

Magasról le💩-om mi esne neki jól. Egy normális ember nem smárol a barátaival. A hozzáállásoddal max azt bizonyítod, hogy egy kangörcsös kis maki vagy.

Szerencsére az összes férfi nem ilyen, ahogy korábban más is írta. De jobb nem kockáztatni.

2023. márc. 3. 16:34
 16/22 A kérdező kommentje:
Én se vagyok kangörcsös. Ezért nincsenek lány barátaim.
2023. márc. 3. 16:43
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként full komoly azt mondod, hogy egy férfinak lehet barátnője, de ha egy hüvellyel rendelkező barátja megcsókolja, akkor élvezné a dolgot???

És itt bizonygatod, hogy neked van igazad, de kangörcsös még véletlenül sem vagy.

2023. márc. 3. 16:49
 18/22 A kérdező kommentje:

Ha nincs barátnője akkor igen.

[link]

2023. márc. 3. 16:55
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Honnan tudod, mit érez egy másik ember? Te lehet rá vagy izgulva a barátnőidre, miért vetíted ki?
2023. márc. 3. 17:29
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Volt (van) egy barátom lány akinél "bepróbálkoztam" ő többször aludt nálam addig, filmeztünk ittunk stb egyszer beszélgettünk ilyenről valami kapcsán, hogy neki hiányzik a szex 34 éves lassan egy éve nem volt semmi hát én 31 vagyok 1,5 éve egyedül stb na az a beszélgetés nagyon kellemetlen irányba ment el és azóta nem aludt nálam de egy darabig nem is beszéltünk. Azóta beszélünk de nem aludt nálam és ritkábban találkozunk pedig biztos, hogy nem próbálkoznék be nem akarnám őt elvesziteni.
2023. márc. 4. 01:37
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!