Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért nem akarja vissza...

Miért nem akarja vissza viszonozni a barátom,azt a sok anyagi segítséget amivel segítettem?

Figyelt kérdés
Van egy barátom, akiről soha nem gondoltam volna hogy ilyen,régebben amikor pénze nem volt mindig meghívtam valamire, mindig kapott tőlem cigarettát stb stb. Mert én mindig jó szívű voltam, mert sajnáltam hogy ilyen nehéz anyagi körülmények közt él, aztán Rá pár hónappal később rendbe jött anyagilag, volt pénze. Hívott a boltba hogy menjek vele,mondtam nincs pénzem mert le égtem, aztán rá beszélt úgy is. Mentem vele de nem hívott meg semmire, magának vett szendvicset és elkezdett enni,nagyon kellemetlenül éreztem magam,és mondtam magamban bárcsak ne mentem volna el vele. Mindig mikor nem volt pénze és meghívtam kajálni,folyton mondogatta hogyha rendbe jön anyagilag,és én leszek pandlon akkor ő is meghív. Tudom nem nagy dolog de azért nagyon rosszul esik ez főleg a legjobb barátomtól, és főleg hogy nagyon nehéz helyzetben vagyok) ennyi a hála
2023. febr. 25. 12:21
 1/7 A kérdező kommentje:
És mikor átjön soha nincs cigarettája, nem kéri de látom rajta hogy szeretné ha adnák, és én adok is) hol ott van pénze)
2023. febr. 25. 12:24
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Tipikus olyan ember akit le kell építeni.
2023. febr. 25. 12:27
 3/7 anonim ***** válasza:
3%
Mert a magyarok ilyenek.
2023. febr. 25. 12:27
 4/7 anonim ***** válasza:
75%
3# Kérlek, ne általánosíts már.
2023. febr. 25. 12:35
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Minek adsz neki? Kihasznál, mert látja, hogy jószívű vagy. De lehet, csak addig, míg haszna van belőled.
2023. febr. 25. 12:42
 6/7 anonim ***** válasza:

Hat az ilyet el kell kuldeni a francba.

En alap megkerdezem, hogy kér-e enni.

2023. febr. 25. 13:28
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ja, keress normális barátot, aki ad is, nem csak kér
2023. febr. 25. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!