Fiatal párok egymás közt, hogyan vélekedtek erről?
Figyelt kérdés
Akik mostanság nemrég költöztek össze, és még elég fiatalok is. Amikor beteg a párotok, függően mi baja van, akkor másnap is mondjátok, hogy menjen dolgozni, vagy otthon marasztaljátok, orvoshoz külditek inkább?2023. febr. 16. 14:42
11/11 anonim válasza:
Nem szoktam kimondottan nyaggatni, hogy menjen orvoshoz, felnőtt ember, tudja, mit csinál. Viszont egyetlen egyszer előfordult olyan, hogy ellazázta volna a dolgot, és bár otthon maradt volna, de ő egy sz*ros influenzával nem megy orvoshoz, úgyis csak azt mondják, hogy feküdjön, ennyit magától is tud. Nekem meg volt egy olyan megérzésem, hogy ez nem influenza, és milyen jól tettem, hogy nyaggattam vele, mert agyhártyagyulladása volt, ha egy nappal később látja orvos, valószínűleg már nem élne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!