Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Csajok, akik többen laktok...

Csajok, akik többen laktok együtt barátnőkkel, vannak tabuk egymás előtt?

Figyelt kérdés

Gondolok itt nemi életre, wc-zésre (kaka), hogy csak a kínosabbakat említsem. Kicsike a lakás de van külön szoba mindenkinek. Egy wc, konyha, külön fürdő.

Most tervezk összeköltözni albérletbe egy barátnőmmel és egy kolléganőmmel (akivel nagyon jó a viszony) és nem tudom mire számítsak, nehezebben oldódom tudom magamról.

2022. máj. 25. 22:34
 1/5 anonim ***** válasza:
96%
Gondolod át ezt az összeköltözést...
2022. máj. 25. 22:59
 2/5 anonim ***** válasza:
95%
Gondolod, hogy az emberek nem szarnak, vagy ez miért tabu? Kommunikálni tanuljatok meg, mert 3 embernél már igen nagy drámák lehetnek az egymást meg nem értése miatt. Amúgy a két dolog, amit "kínosabb"-ként írsz le, kb a legtermészetesebb szükségletek.
2022. máj. 25. 23:04
 3/5 anonim ***** válasza:
48%
Két pasinak a legkevésbé sem kínos kakálni egymás előtt. De mivel a lányoknak ez szégyellni való dolog (bár nem értem miért) pedig mindenki szokott, ezért ez így sz@r. Ha nem tudsz feloldódni akkor csak rosszul fogod érezni magad és gyomor görcsöd lesz ami nem jó. Sokkal jobb ha egy pasival költözöl össze (már mint párkapcsolatra gondolok)
2022. máj. 25. 23:09
 4/5 A kérdező kommentje:
Azért nem pasival költözök össze, mert jelenleg nincsen párom. :) Ha lenne, nyilván vele mennék. :) A nemi életet úgy értem, hogy az közben előfordulhat, hogy lesz.
2022. máj. 25. 23:22
 5/5 anonim ***** válasza:
94%
Így hogy jó a viszony közöttetek pláne nem kellene kínosnak lennie egy teljesen természetes biológiai folyamat elvégzésének
2022. máj. 26. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!