Csajok, akik többen laktok együtt barátnőkkel, vannak tabuk egymás előtt?
Figyelt kérdés
Gondolok itt nemi életre, wc-zésre (kaka), hogy csak a kínosabbakat említsem. Kicsike a lakás de van külön szoba mindenkinek. Egy wc, konyha, külön fürdő.
Most tervezk összeköltözni albérletbe egy barátnőmmel és egy kolléganőmmel (akivel nagyon jó a viszony) és nem tudom mire számítsak, nehezebben oldódom tudom magamról.
2022. máj. 25. 22:34
1/5 anonim válasza:
Gondolod át ezt az összeköltözést...
2/5 anonim válasza:
Gondolod, hogy az emberek nem szarnak, vagy ez miért tabu? Kommunikálni tanuljatok meg, mert 3 embernél már igen nagy drámák lehetnek az egymást meg nem értése miatt. Amúgy a két dolog, amit "kínosabb"-ként írsz le, kb a legtermészetesebb szükségletek.
3/5 anonim válasza:
Két pasinak a legkevésbé sem kínos kakálni egymás előtt. De mivel a lányoknak ez szégyellni való dolog (bár nem értem miért) pedig mindenki szokott, ezért ez így sz@r. Ha nem tudsz feloldódni akkor csak rosszul fogod érezni magad és gyomor görcsöd lesz ami nem jó. Sokkal jobb ha egy pasival költözöl össze (már mint párkapcsolatra gondolok)
4/5 A kérdező kommentje:
Azért nem pasival költözök össze, mert jelenleg nincsen párom. :) Ha lenne, nyilván vele mennék. :) A nemi életet úgy értem, hogy az közben előfordulhat, hogy lesz.
2022. máj. 25. 23:22
5/5 anonim válasza:
Így hogy jó a viszony közöttetek pláne nem kellene kínosnak lennie egy teljesen természetes biológiai folyamat elvégzésének
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!