Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért szeretem ennyire az...

Miért szeretem ennyire az állatokat de az embereket gyűlölöm?

Figyelt kérdés
Normális ez?
2023. febr. 5. 16:02
 1/9 anonim ***** válasza:
32%
Nem normális. Az a normális ha fajtársaid között tudsz jol meglenni.
2023. febr. 5. 16:07
 2/9 anonim ***** válasza:
76%
Én nem gyűlölöm azokat, akik engem nem bántottak. Mondjuk őket sem gyűlölöm, hanem inkább szánalmasnak tartom, hogy ígx viselkednek. De tény, hogy az állatokat én is nagyon szeretem. Meg a kicsi gyereket is. Náluk még tiszta őszinte és önzetlen a szeretett másom iránt. N
2023. febr. 5. 16:08
 3/9 anonim ***** válasza:
32%
Nem ez nagyon nem normális, hiába normalizáljuk. Ha engem valaki bántott én is utálom meg haragtartó vagyok, de hogy konkrétan utálni kelljen az egész emberi fajt? Elég gáz. Nem jobbak az állatok. Csak cukibbak. Amúgy te is ember vagy, magadat is utálod? Anyudat? Szerelmedet? Na látod...
2023. febr. 5. 16:58
 4/9 anonim ***** válasza:
41%

Normális. Az ember kegyetlen, önző, kapzsi, trehány, kártékony. Mindent tönkretesz, mindenkit elárul, mindent magának akar.

Az állatok nem bántanak ok nélkül, nem teszik tönkre a bolygót és nem akarnak többet mint élni. Plusz a szeretetük feltétlen és őszinte.

2023. febr. 5. 17:06
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
A családodat nyilván nem gyűlölöd, tehát már ezért sem mondhatod, hogy minden embert gyűlölsz. Szóval ellentmondásban vagy.
2023. febr. 5. 17:07
 6/9 anonim ***** válasza:
38%

#4:

Akkor te is ilyen vagy, hiszen te is ember vagy.

2023. febr. 5. 17:07
 7/9 anonim ***** válasza:
53%

Normális és érthető dolog ez. Az emberek többsége egyértelműen rosszindulatú.

"A családodat nyilván nem gyűlölöd"

Nincs családom és nem is akarom, hogy legyen.

2023. febr. 5. 17:11
 8/9 anonim ***** válasza:
36%
Totálisan érthető: mert az állatokal jobban jársz. Ők nem feltétlen csapnak be, max. tanulékonyak, és játszanak.
2023. febr. 5. 18:40
 9/9 anonim ***** válasza:
26%
Elég rossz emberekkel veszed körbe akkor magad.
2023. febr. 5. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!