Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Jobban belémkötnek/kikezdenek...

Jobban belémkötnek/kikezdenek ha nem vagyok elég népszerű?

Figyelt kérdés

Például nincs elég sok fb ismerősöm, nincs elég barátom, nem vagyok elég nyilvános a social median, akkor szerintetek is bátrabban próbálnak meg elnyomni, kikezdeni a riválisok, vagy un "hater"-ek? legyen ez akár cyberbully-ing, vagy a manapság nem ritka hibrid cyber és real life bullying, tehát a social medián keresztül járat le, de a valódi ismerettségi hálózatodat rombolja ezzel.

Keresem a védelmi megoldásokat az ilyen esetek megelőzésére.

Az megoldás lehet, ha publikációkkal növelem a népszerűségemet, illetve több közös felületre kommentálok, erősítek másokat és magamat?

2023. febr. 4. 01:55
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Kétlem, hágy bárkit is érdekelne az imserőseid száma.

Azon kívül meg... állítsd be rendesen az adatvédelmi beállításaidat és akkor nem is látják az ismerőseid számát és annyi.

2023. febr. 4. 02:28
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem csak facebookom van, ahol soha nem osztok meg semmit, profilképem is 4 éve van kint lassan és 110 ismerősöm van, csak kapcsolattartásra használom és hogy néha tájékozódjak számomra érdekes eseményekről.

Instagramom, snapchatem és hasonlóm sosem volt, egyszerűen túlzottan műnek tartom ezeket a felületeket, egy álvalóságnak.

Engem soha nem ért emiatt bántás.

Ha valaki ez alapján ítélkezik, főleg zaklatja, bántja a másikat az annyit is ér.

23F

2023. febr. 4. 03:31
 3/3 anonim ***** válasza:
A népszerűség a legfontosabb.
2023. febr. 4. 06:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!