Jobban belémkötnek/kikezdenek ha nem vagyok elég népszerű?
Például nincs elég sok fb ismerősöm, nincs elég barátom, nem vagyok elég nyilvános a social median, akkor szerintetek is bátrabban próbálnak meg elnyomni, kikezdeni a riválisok, vagy un "hater"-ek? legyen ez akár cyberbully-ing, vagy a manapság nem ritka hibrid cyber és real life bullying, tehát a social medián keresztül járat le, de a valódi ismerettségi hálózatodat rombolja ezzel.
Keresem a védelmi megoldásokat az ilyen esetek megelőzésére.
Az megoldás lehet, ha publikációkkal növelem a népszerűségemet, illetve több közös felületre kommentálok, erősítek másokat és magamat?
Kétlem, hágy bárkit is érdekelne az imserőseid száma.
Azon kívül meg... állítsd be rendesen az adatvédelmi beállításaidat és akkor nem is látják az ismerőseid számát és annyi.
Nekem csak facebookom van, ahol soha nem osztok meg semmit, profilképem is 4 éve van kint lassan és 110 ismerősöm van, csak kapcsolattartásra használom és hogy néha tájékozódjak számomra érdekes eseményekről.
Instagramom, snapchatem és hasonlóm sosem volt, egyszerűen túlzottan műnek tartom ezeket a felületeket, egy álvalóságnak.
Engem soha nem ért emiatt bántás.
Ha valaki ez alapján ítélkezik, főleg zaklatja, bántja a másikat az annyit is ér.
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!