Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan legyek népszerű?

Hogyan legyek népszerű?

Figyelt kérdés
Új suliba fogok menni szeptembertől. Hogyan lehetnék népszerűbb/kedveltebb? Nektek mi vált be?

2022. júl. 28. 11:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
96%

Saját magadat add...

Mindenféle mesterkélt dolog, amit megjátszol, csak ellenkezőjére fordulaht.

2022. júl. 28. 11:38
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Minél több barátod legyen, ismerkedj-ismerkedj-ismerkedj!
2022. júl. 28. 11:54
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Tavaly én is így kezdtem neki az új sulinak. Ami fontos, hogy magadat add, és hogy az emberek kedveljenek a te személyiséged miatt, ne azért, mert mondjuk gazdag vagy, vga ymert minden nap ingyen csokit osztogatsz. Az emberek többsége szereti a nyitott embereket, te is próbálj meg az lenni! Nyugodtan szólíts meg olyan embereket, akiket nem is ismersz, és próbálj meg beszélgetést kezdeményezni. Az is fontos, hogy legyen saját személyiséged, saját véleményed, és soha nem változz meg másokért, csak magad miatt! Legyél kedves mindenkivel, légy segítőkész, és nejáttszd meg magad.

2022. júl. 28. 12:01
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
A segítőkészséggel vigyázz, mindenki rólad fogja másolni a leckét, de szeretni érte nem fognak.
2022. júl. 28. 12:06
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Önbizalom
2022. júl. 28. 12:08
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Annak idején a legcsinosabb, legjóképűbb osztálytársak voltak a legmenőbbek, és a legviccesebbek. ha nem vagy eleve vicces, ne próbálkozz vele, mert rosszul sül el. De a külsődet brutálisan megjavíthatod. Sűrűn fodrász, köröm, elegáns ruhák. Kínaiból is lehet csinosat venni. Mindig a legszebb gyerek volt a legnépszerűbb.
2022. júl. 28. 12:09
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

4-es, igen, azt kihagytam, hogy ne hagydd, hogy kihasználjanak, és tudj nemet is mondani.

3-as voltam.

2022. júl. 28. 12:12
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem tévhit, hogy mindig a legnépszerűbb diákok érzik magukat a legjobban, és alakítják ki a legjobb barátságokat. Nálunk is a gimiben megvoltak a klasszikus "menő" társaságok; állandóan mentek a közös instasztorik, hogy hol buliznak, lógnak együtt, mennyi mindent csinálnak, milyen jól néznek ki közben, stb. Most, két évvel később, hogy egyetemre és ide-oda szétszéledtünk, szinte egyikük sem tartja már egymással a kapcsolatot.

Azok a társaságok, amik tényleg a közös érdeklődésre, szimpátiára épültek, máig megvannak, legalábbis az én osztályomban teljesen.

A klasszikusan "menő" társaságok gyakran tényleg külsőségekre, felszínes dolgokra épülnek; ki néz ki jól, kinek vannak a legjobb ruhái, legjobb cuccai, stb, és a társaság az ezek által kiváltott "státusz" miatt marad egyben, nem pedig a valódi barátság miatt. Inkább ne ezt keresd, hanem tényleg add önmagad, és légy nyitott, befogadó mindenkivel kapcsolatban. Ne hagyd, hogy megtévesszen az, hogy ki tűnik olyannak, aki "népszerű".

2022. júl. 28. 22:52
 9/14 anonim válasza:
18%
legyel hetero
2022. júl. 31. 16:41
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

szerintem ne a népszerűségre "gyúrj rá", inkább keress egy olyan társaságot, amelyikben jól érzed magad :)

nem igaz, hogy népszerűnek kell lenned ahhoz, hogy találj magadnak egy baráti társaságot és kedveljenek. az én sulimban az emberek nagy részének van baráti társasága, még annak is, aki introvertált.

szóval, a tanácsom neked, hogy legyél nyitott mások felé és ismerkedj, barátkozz! MINDIG add önmagad. ha ezt teszed, bevonzod a hozzád hasonló érdeklődésű embereket, így könnyebb lesz megtalálni a helyed is. tényleg. ne vegyél fel egy "álarcot", hogy könnyebben barátokra lelhess/kedveljenek az emberek, sikerülni fog anélkül is. legyél magabiztos!

sok szerencsét !!

2022. júl. 31. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!