Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan legyek népszerű?

Hogyan legyek népszerű?

Figyelt kérdés
Új suliba fogok menni szeptembertől. Hogyan lehetnék népszerűbb/kedveltebb? Nektek mi vált be?

2022. júl. 28. 11:22
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszi 10es
2022. aug. 1. 11:52
 12/14 anonim ***** válasza:
28%

Szedd fel a legdögösebb legjobb csajt

És d*gd meg az első napokban és terjeszd el hogy megvolt a kiscsaj és térj ki a részletekre, a mellétől $eggéig mindenre

2022. aug. 2. 17:22
 13/14 A kérdező kommentje:
12es lány vagyok
2022. aug. 2. 19:09
 14/14 anonim ***** válasza:
93%

8-as válaszoló, teljes mértékben igazad van. Tapasztalatból is meg tudlak erősíteni, nekem az volt, hogy az új sulimban sikerült a menőkhöz csapódni, és az elején jó buli is volt. Aztán, lassan, elkezdtek kikezdeni engem, elkezdtek manipulálni, és úgy eltűntették az önbizalmam, mintha soha nem lett volna.

Szerencsére, ennek már vége, és mostmár jó barátokkal vagyok, jó helyen. Kérdező, nem számít, hogy menő vagy-e vagy sem, ameddig jól érzed magad azokkal az emberekkel akikkel vagy.

2022. aug. 4. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!