Hány barátod van összesen? Ebből mennyi a legjobb, igaz barátod? Mennyi felszínes barátságod van?
Figyelt kérdés
2023. febr. 3. 17:31
11/25 anonim válasza:
8
3-an vannak, akik szorosabban barátaim közülük. Velük rendszeresen találkozunk és emiatt sokkal bizalmasabb a kapcsolatunk. A többiekre néhány havonta jön rá, hogy valamit kellene csinálni, addig teljes rádiócsend.
12/25 anonim válasza:
Mára csak 1 bizalmasabb barátom maradt, meg egy felszínesebb. 38/f
13/25 anonim válasza:
0
26 F
Igazából egész jól meg vagyok.
14/25 anonim válasza:
Egy sincs. Kettő volt még a sulis időkből, de ők elköltöztek az egyetem után külföldre. Aztán egyetem után még egy barátnőm volt, vele akkor szakadt meg a kapcsolatom, amikor családja, gyereke lett, utána már nem sok közös volt bennünk.
36/N
15/25 anonim válasza:
Baráti kör nekem 9 embert takar, ebből egyvalakivel még csak kezdetleges a dolog, 1 igazi, a többi felszínes (de azokból is van 1 ami kicsit szorosabb, és egy másik, ami most kezdett szorosabb lenni)
16/25 anonim válasza:
0. Azért van, mert nem nyitok.
17/25 anonim válasza:
Összesen 2 nagyon jó barátom van. Ebből 1 van, akinek 100%-ban elmondok mindent és azt mondom, hogy igazán ismer.
Felszínes barátságom már jóval több van.
18/25 anonim válasza:
0
akik voltak azok már elhagytak, ismerkedésben meg nem vagyok jó
30N
19/25 anonim válasza:
7 szorosabb, akiket legjobb barátaimnak tartok és bármit meg tudunk beszélni, ezen kívül rengeteg olyan van akikkel csak pár hetente vagy csak egyetemen beszélünk, de amúgy nem szervezünk közös programokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!