A legjobb barátnőm hanyagol egy pasi miatt, zárjam le a baràtságot? L
18 éves a legj. barátnőm most lett először baràtja , 1 nap után lefeküdt vele (úgyhogy most vesztette el a szüzességét) és a netről “ismerte” meg a fiút
Én erre mondtam a véleményemet, ő pedig természetesen megsértődött.
Mondtam neki biztos hamar meg fogja unni a pasi hogy ilyen könnyen adja magát, két nap alatt már megtörtént az ami másnál sokkal több idő. Aztán lezártuk ezt a témát,lényeg hogy neki legyen jó.
Ezután csak egy szavas válaszokat adott,Flegma volt ,bunkó ,Két hete nem is beszélünk.
Egyébként mivel új suliba ment tovább tanulni ott sok emberrel megismerkedett és ugye miattuk is hanyagolt màr .Pedig öt éve jóba vagyunk.
Szerintetek zárjam le és hagyjam vègleg?
Nem akarok neki puncsolni.
Szerintem tégy meg annyit, hogy nem keresed. Nem támogatom a játszmázást, de ha nem érdekled, nem fog keresni. És akkor legalább tudod mi a szitu.
Máskülönben, tényleg gáz amit művel(t).
4-esnek igaza van. Nem hinnèm hogy a pasi miatt, inkább mert beszologattál. Senki nem hallgatná ezt szívesen.
47/N
Ne keresd őt.
Amikor majd szakítanak, úgyis megy hozzád, a válladon elsírni a bánatát, akkor majd ő keres téged.
8 as
Mért te megdicsérnéd hogy gratulálok egy napja ismered és lefeküdtél vele úgy h az első pasid?
Mert akkor te nagyon gáz barátnő vagy
Én őszinte vagyok aki egyből odaadja magàt azt megunják ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!