Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » A legjobb barátnőm hanyagol...

A legjobb barátnőm hanyagol egy pasi miatt, zárjam le a baràtságot? L

Figyelt kérdés

18 éves a legj. barátnőm most lett először baràtja , 1 nap után lefeküdt vele (úgyhogy most vesztette el a szüzességét) és a netről “ismerte” meg a fiút

Én erre mondtam a véleményemet, ő pedig természetesen megsértődött.

Mondtam neki biztos hamar meg fogja unni a pasi hogy ilyen könnyen adja magát, két nap alatt már megtörtént az ami másnál sokkal több idő. Aztán lezártuk ezt a témát,lényeg hogy neki legyen jó.

Ezután csak egy szavas válaszokat adott,Flegma volt ,bunkó ,Két hete nem is beszélünk.

Egyébként mivel új suliba ment tovább tanulni ott sok emberrel megismerkedett és ugye miattuk is hanyagolt màr .Pedig öt éve jóba vagyunk.

Szerintetek zárjam le és hagyjam vègleg?

Nem akarok neki puncsolni.

#Tobb eves baratsag
2022. nov. 6. 23:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
59%

Ja, és első randin lefeküdtem a férjemmel, 11 éve együtt vagyunk.

Nincs gond a fiatalsággal, csupán a társadalommal.

2022. nov. 7. 16:21
 12/14 anonim ***** válasza:
60%

Ez a videó pont arról szól, hogy hogyan kellene kommunikálni, amikor két barátnő közül az egyik bepasizik. De a legtöbb emergiát pont abba fektetik, hogy ez ne legyen. Igazából a megértéséhez is jó állapotban kellene lenni.

[link]

2022. nov. 7. 16:54
 13/14 anonim válasza:
A szerelem elvakítja az embert sajnos.
2022. nov. 11. 18:36
 14/14 anonim ***** válasza:
Azért nem beszél veled mert bunkó módon letámadtad. Jól teszi.
2022. nov. 13. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!