Ezt a barátságot hagynom kéne?
Szóval adott egy lány, aki a legjobb barátnőm. Vagy lehet igazából mégse az... Nemtudom hogy ez normális-e, hogy van, mikor rosszul érzem magam a társaságában. Tudni kell, hogy nagyon-nagyon különbözőek vagyunk. Ő tud akár 3 órát is beszélni magáról, de én nem igazán. Mindig végig hallgatom, de én azt vettem észre, (főleg mostanában) hogy mikor valahogy elkezdek magamról beszélni, (szóval már nem ő lesz a téma mint általában) mond pár szót, aztán ismét ő lesz a csevegés tárgya. Ez még az elején nem zavart, mert tényleg sokat beszél de már kezd zavaró lenni. És egyébként soha nem tudom, hogy mikor sértődik meg és mikor nem, mert annyira kiszámíthatatlan. Mindig végig gondolom, hogy mit mondjak neki, hogy ne bántsam meg és tudom ez így nem normális, s nekem nagyon fárasztó is.
Egyszer mikor én haragudtam meg IndokoltaN, ő is elkezdett ezért megharagudni, amiért én haragudtam meg rá és még ő akarta hogy bocsánatot kérjek a semmiért. Nagyon bonyolult tudom.
Viszont én szeretem őt és bármilyen is elfogadom, de nem tudom, hogy jobb lenne ha inkább hagynám...
Valóban nem sokat beszélek, de arról, hogy miért nem érzem magam jól vele, órákig tudnék beszélni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!