Mit tennétek, ha egy nő barátotok közölné hogy elmenne wellnessezni veletek?
Írd le 5-5db cetlire hogy nem viszed el magaddal és hogy el viszed, majd dobd be egy sapiba aztán húzzon ő.
Ha mást nem tudnál vinni akkor akár ő is mehet nem?
Ha nem akarod hogy mennyen akkor mond meg neki hogy sajnálod de majd legközelebb.
Egyszer élünk.
Nézd, te nyerted, te döntöd el, hogy ki jöjjön. Most az, hogy ő jelezte, hogy szívesen jönne, nem jelent semmit.
Vagy ha én mondom, hogy én is szívesen mennék, akkor elviszel engem? Gondolom nem:D Naugye.
Szóval először gondold végig kit vinnél. Semmi kötelezettséged nincs őt vinni és neki semmi joga megsértődni, ha nem őt viszed. Nyugodtan vidd el öreganyádat, bizto smegérdemli:D Vagy havert és rúgjatok be, az is jó program.
Igazából ilyen közeli lánybarátokat én tuti nem vinnék. Nekem is van olyan lánybarátom akivel van olyan a kapcsolat, hogy ha a helyzet úgy adná, lehet összefeküdnénk, de... barát és barátnak akarom megtartani, úgyhogy egyszerűen nem szabad az ilyen helyzeteket hagyni megteremtődni. Ott helyben csak a depizés meg sértődés lenne belőle, hogy "de nekem fontosabb vagy ennél" meg ilyenek, aztán ha dugtok, ha nem, ugyanúgy rámegy a kapcsolatotok. ha meg nem viszed el, létre sem jön a helyzet és így maga a dilemma sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!