Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Lányok, nektek miért vannak...

Lányok, nektek miért vannak heteró férfi barátaitok?

Figyelt kérdés
Minek nektek heteró férfi barát?

2023. jan. 10. 14:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Az apammal es ferfi rokonsimmal se dugok. Igy a barataimmal se. :D

2023-ban termeszetes,h az embernek vannak ellenkezo nemu baratai es nem szexelnek es nem is fognak.

A baratsag alapja aszimpatia,kozos erdeklodes,nem a vonzodas.

2023. jan. 10. 23:07
 12/15 A kérdező kommentje:
Az oké, de mi van a szerelemmel? Rengetegszer lesz barátságból szerelem, és így párkapcsokat. Őszinte leszek, én max akkor barátkoznék egy nővel ha szerelmes lennék belé, és közben van párja. Így közel tudok kerülni hozzá, és rájöhet hogy én vagyok neki a nagy ő.
2023. jan. 10. 23:12
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg kezelhetnéd a nőket emberként, és akkor talán lenne esélyed normál emberi kapcsolatokra (meg párkapcsolatra egy nővel, tudod, értékeljük, ha jól bánnak velünk), és nem kattognál folyton azon, hogy ki kivel dug vagy nem dug?
2023. jan. 10. 23:33
 14/15 anonim ***** válasza:
Mert szimpatikus a személyiségük. Nem a neme miatt barátkozom valakivel. Ha szimpatikus jóban keszek vele és kész, ezt nem befolyásolja, hogy férfi, vagy nő az illető
2023. jan. 26. 16:09
 15/15 anonim ***** válasza:
#12 nem mindenki ilyen gerinctelen suttyó mint te. Tudod az emberek általában nem hatso szándékkal baratkoznak. Attól hogy valaki szimpatikus meg nem fog rögtön tetszeni. Egy ferfival és egy nővel is ugyanúgy lehet baratkozni. Ilyen alapon leszbi lány barátaim se legyenek? Az ember nem csak dugni akar, jó esetben.
2023. jan. 26. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!