Heteró lányok! Ti is szoktatok barátnőkkel flörtölni?
Anélkül, hogy bármilyen vonzódást éreznétek a lányok iránt.
Próbálom kitalálni, hogy a barátaim esetleg biszexuálisok e. Már csókolták meg egymást, de akkor ittak, viszont nem voltak részegek, tudták mit csinálnak. Mindig flörtölnek egymással. Az egyik fél azt is mondta, hogy a 'csajom vagy', a másik pedig csak nevetett.
Azért lennék rá kíváncsi, mert ez egyik tetszik..(tudom, tudom, barát..bla bla) együtt lehetnek, vagy csak jó barátok? Heterók?
Melegekről ugyanúgy beszélnek, mint a heterókról.
A lány, aki tetszik azt mondta a Riverdaleből a Chonira, hogy cuki pár. Megkérdeztem, hogy cukik? Ő azt mondta: nagyon édesek. És vigyorgott.
Egyszer azt is mondta, hogy csinos vagyok, amikor átöltöztem testnevelésnél. Én pedig csak full vörös lettem. Ő pedig csak vigyorgott.
Viszont volt már, amikor egy lánynak a melleit dicsérte meg.
Egyszer mondtam neki órán, hogy tetszel(nem fejeztem be a mondatot, az lett volna: tetszel így. Az ennivaló utaltam volna a kezében) Ő pedig azt mondta: végre, valakinek. És vigyorgott.
Ötlet? Vagy csak kérdezzek rá?
Hetero egy kis fűszerrel™
Az alapján amit elmondtal, nem nagyon tudom elképzelni, hogy bármi komolyat akarna más lányoktól.
Bár ki tudja.
Kedves #3!
Bármilyen meglepő számodra, de esélyes, hogy én jobban tudom. 😉 Azért gáz, hogy ennyi infóból már véleményt alkotsz, sőt, próbálsz felvilágosítani, hogy a 16-17 évesen poénból csókolózás csakis arra utal, hogy bi vagyok. Ez nem jött be haver, 26 vagyok és bizony heteró. 😁 Te meg tanuld meg, hogy nem kell észt osztani, főleg olyan dologról, amiről fogalmad sincs. 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!