Elmondtam részegen a hetero haveromnak, hogy szerelmes vagyok belé, most mi lesz ilyenkor?
Haverok vagyunk, és tegnap írt nekem karácsonyra, én pont ittas voltam, mivel elég sokat sikerült innom mindig rá gondolok és elmondtam neki mert érzelmes hangulatban voltam. Tudja, hogy meleg vagyok és azt mondta el kell felejtenem mert ő nem tudja viszonozni az érzelmeimet. Szerintem arra gondolt, hogy többet ne találkozzunk csak nem akarta mondani, mit lehet ilyenkor csinálni, foghatom a piára azt elhinné?
24f
2-es vagyok
Most látom, hogy eddig is tudta.
Akkor nem kell magyarázkodnod, elmondtad, ő megválaszolta és az élet megy tovább, pont mint a heteróknál.
Nekem heteró nőként van olyan heteró barátom, aki mindig szerelmesre issza magát. Ő ilyen, semmilyen vallomását senki nem veszi komolyan.
Ha gondolod, megírhatod, vagy megmondhatod neki, hogy többet ittál a kelleténél és ilyenkor elöntenek az érzelmek, ne is figyeljen rá, hogy miket irkáltál!
Túlragozod, most már elvileg józanul is.
Nem mindegy, hogy a haverod heteró, biszex, vagy meleg?
A lényeget megkaptad, ezzel, hogy "azt mondta el kell felejtenem mert ő nem tudja viszonozni az érzelmeimet."
És ennek semmi köze a nemi identitásához.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!