Miért nem veszi észre a legjobb barátnőm, hogy ,,lehúzzák"?
Pár éve lett neki egy másik legjobb barátja, aki miatt eléggé megváltozott. Ő vidéki lány és a barátnőm is átvette tőle ezt a kretén szokást, hogy néha szokott így parasztosan beszélni megspécizve roma beszédstílussal.
Ez még úgy nem is idegesít annyira, de annyira igénytelen lett, hogy katasztrófa. Az egy dolog, hogy van, hogy 3 napig nem éri a víz, a többit nem sorolnám. Ha nekem lesz egy gondolatom, tegyük fel befestem a hajam egyből leszólja, megcsináltatom, rá egy 2 hétre már neki is ilyen van. Leszól, de ugyanazt csinálja. Beszéltem régen hasonló témáról vele, de egyből ő lett az áldozat. Nem szereti az én baráti táraságom (barátom felől), mert szerinte mind kisgyerek, de nála sutább embert az Isten nem látott. Sajnos ez egy 7 éves barátság, amit nehéz elengedni, ha oda jutna a sor.
plusz 4 éve szakítottak az exével és nem tud leakadni róla úgy, hogy az exének barátnője van, de a csávót sem kell félteni, megcsalta vele a barátnőjét, és sajnos ezek után elveszítettem felé a bizalmam, de ha elmondom, hogy nem tetszik valami,akkor nem vagyok igaz barátnő és nem támogatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!