Miért nem veszi észre a legjobb barátnőm, hogy ,,lehúzzák"?
Pár éve lett neki egy másik legjobb barátja, aki miatt eléggé megváltozott. Ő vidéki lány és a barátnőm is átvette tőle ezt a kretén szokást, hogy néha szokott így parasztosan beszélni megspécizve roma beszédstílussal.
Ez még úgy nem is idegesít annyira, de annyira igénytelen lett, hogy katasztrófa. Az egy dolog, hogy van, hogy 3 napig nem éri a víz, a többit nem sorolnám. Ha nekem lesz egy gondolatom, tegyük fel befestem a hajam egyből leszólja, megcsináltatom, rá egy 2 hétre már neki is ilyen van. Leszól, de ugyanazt csinálja. Beszéltem régen hasonló témáról vele, de egyből ő lett az áldozat. Nem szereti az én baráti táraságom (barátom felől), mert szerinte mind kisgyerek, de nála sutább embert az Isten nem látott. Sajnos ez egy 7 éves barátság, amit nehéz elengedni, ha oda jutna a sor.
plusz 4 éve szakítottak az exével és nem tud leakadni róla úgy, hogy az exének barátnője van, de a csávót sem kell félteni, megcsalta vele a barátnőjét, és sajnos ezek után elveszítettem felé a bizalmam, de ha elmondom, hogy nem tetszik valami,akkor nem vagyok igaz barátnő és nem támogatom.
"annyira igénytelen lett, hogy katasztrófa"
"nála sutább embert az Isten nem látott"
Nem neked akarok beszólni, de ha így vélekedsz róla, akkor okvetlenül szakítsd meg vele a kapcsolatot. Ha valaki így beszél a másikról, ráadásul a háta mögött, idegen embereknek, számomra már nem barát, mert a barátok nem tesznek ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!