Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért utánoz folyton?

Miért utánoz folyton?

Figyelt kérdés
Ez most kb 10 éves szintű kérdésnek tűnik, de komolyra fordítva nem az. Van egy barátnőm, akivel legjobb barátnők vagyunk, mindig ott vagyunk egymásnak, jóban vagyunk stb. Viszont rengeteget utánoz, először volt egy egyedi stílusom amit akkor még senki nem ismert, majd ő is olyat akart. Nyáron vagattam új hajat, majd ő is ugyanazt. Elkezdtem egy zenei stílust szeretni, majd ő is rögtön azzal jön . Kilyukasztottam újra a fülem, és most ő is, míg eddig mondta h ő már nem akarja, mikor még nekem sem volt. Cuccaimban is konkrét ugyanazt veszi. Tudni kell rólam h én egy hangosabb fajta ember vagyok aki így szereti ha foglalkoznak vele (jó irányból), ő meg egy csendesebb fajta. Majd így h látja h mennyire jóban vagyok többiekkel, így ő is hangos lett. Mindenből utánoz és az az idegesítő h úgy adja elő mintha egyedi stílusa lenne. Mit tegyek?
2023. jan. 8. 22:11
 1/3 anonim ***** válasza:
Tíztől tizenötig már kibírtad, várj még 2-3 évet, utána már másfelé visz benneteket az élet.
2023. jan. 8. 22:14
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szeretne rád hasonlítani. Semmit ne tegyél, örülj neki.

Nyugi.. majd megtalálja önmagát, de van akinek ez hamarabb jön, van akinek meg később. Ezek szerint neki később..

2023. jan. 8. 22:18
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van ilyen barátnőm, (most már szerencsére nem másol) elősször én sem értettem, és rendkívül dühös voltam rá. De mikor nagyobb lettem akkor fogtam csak fel hogy kevés az önbizalma és emiatt azt gondolja tudat alatt hogyha nem olyan mint én akkor nem fogadom el/ kiveti magából a társadalom. Ez később szerencsére rendeződött, egyszer-kétszer sikerüt rávennem hogy hívja fel a gyerek segélyt talán, nem tudom a nevét pontosan (ez nem gyerek pszichológus, egy ingyen, telefonon lehet elérni anonim módon, és az a lényeg hogy beszélsz egy kicsit a problémáidról, beszélgetnek veled és ennyi). Ma pedig ügyvédként dolgozik és néha beugrik a sürgősségire önkénteskedni.
2023. jan. 9. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!