Szerintetek miert utanoz folyton?
Van egy baratnom,es folyton mindenben utanoz.Legyen az velemeny,ruha,cel,terv...akarmi.Persze eleinte vicces volt hogy olyan ruhakat vett,amik alapjaraton nekem tetszenek,ha befestettem a hajam akkor O is...de amikor az eletcelja hirtelen az lett mint nekem,es konkretan mindenben az a velemenye mint nekem,az mar elegge creepy... orvosi egyetemre szerettem volna menni,es a b terv a vegyesz mernoni volt.O addig amig nem tudta hogy en mit szeretnek,addig jogra akart menni,es el is mondta a sajat szajaval hogy O olyan szakteruletre nem menne ahol emberekkel kell fokent foglalkozni,mert O nem igazan ert az emberekhez.Na miutan megtudta hogy en hova szeretnek menni,az utan O is stategiat valltott...es pont azt akarta volna amit en.
Es meg szamos dolog van... szerintetek miert csinalja? azert mert irigy? esetleg fel nez ram? fogalmam sincs
vagy azok miatt, amiket te is írtál, vagy akár szerelmes is lehet beléd
szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!