Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek miert utanoz folyton?

Szerintetek miert utanoz folyton?

Figyelt kérdés

Van egy baratnom,es folyton mindenben utanoz.Legyen az velemeny,ruha,cel,terv...akarmi.Persze eleinte vicces volt hogy olyan ruhakat vett,amik alapjaraton nekem tetszenek,ha befestettem a hajam akkor O is...de amikor az eletcelja hirtelen az lett mint nekem,es konkretan mindenben az a velemenye mint nekem,az mar elegge creepy... orvosi egyetemre szerettem volna menni,es a b terv a vegyesz mernoni volt.O addig amig nem tudta hogy en mit szeretnek,addig jogra akart menni,es el is mondta a sajat szajaval hogy O olyan szakteruletre nem menne ahol emberekkel kell fokent foglalkozni,mert O nem igazan ert az emberekhez.Na miutan megtudta hogy en hova szeretnek menni,az utan O is stategiat valltott...es pont azt akarta volna amit en.

Es meg szamos dolog van... szerintetek miert csinalja? azert mert irigy? esetleg fel nez ram? fogalmam sincs

2017. jan. 27. 20:05
 1/6 anonim ***** válasza:
63%
Ha ez valóban így van meg ne mutasd neki hogyan írsz, mert a kishúgom szebben / értelmesebben fogalmaz.
2017. jan. 27. 20:13
 2/6 anonim válasza:
100%

vagy azok miatt, amiket te is írtál, vagy akár szerelmes is lehet beléd

szerintem

2017. jan. 27. 20:27
 3/6 A kérdező kommentje:
jó,igazad van :)) igy ahogy visszaolvastam tényleg katasztrófa.Nem volt türelmem oda figyelni a fogalmazásra,sem a helyesirásra.bocsánat.
2017. jan. 27. 20:31
 4/6 A kérdező kommentje:
szerelmes? :)) lányok vagyunk.
2017. jan. 27. 20:32
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez pedig a 21. század, nem lenne benne semmi meglepő
2017. jan. 27. 20:50
 6/6 A kérdező kommentje:
nem lenne abban semmi meglepő,ha 2 lány szerelmes,igaz....viszont ebben a felállásban kicsit érdekes(lenne).szó mi szó,erre még nem gondoltam :)))
2017. jan. 27. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!