A barátnőm folyton utánoz. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Iszonyatosan idegesít, hogy folyton ugyanazt csinálja amit én, olyan ruhákat hord, mint én, ugyanazokat a nyelveket tanulja, csak azért mert nekem azok tetszenek, ugyanazokra a faktokra jár, mint én, ugyanolyan könyveket olvas, még a határidőnaplója is ugyanolyan, mint nekem. És ami még jobban idegesít, hogy mindenben megpróbál jobb lenni nálam, ami a legtöbbször sikerül is neki. Olyan, mintha minden nap a feljavított másommal kellene jópofiznom. Teljesen elveszi a kedvemet mindentől, mert természetesen ha valami jobban sikerül neki, akkor azt egyből az orrom alá dörgöli, másrészt hiába van egyéni ízlésem, ha valaki egyből lemásolja.2013. nov. 9. 15:50
1/8 anonim válasza:
Igyál ecetet. Abban nem fog utánozni.
2/8 anonim válasza:
mondd meg neki szemtől szembe, hidd el, észreveszi magát akkor...(remélhetőleg)
3/8 anonim válasza:
Igazából nem tehetsz semmit :/ én is észre vettem, hogy utánozz az egyik bnőm, például belájkolok egy olyan oldalt facebook-on amit még egy ismerősöm se tett meg, mert olyan tipusú, hogy senkinek eszébe se jutna, erre pár napra rá ő is. És ez már vagy 5x-6x megesett, ráadásul amikor meséltem neki, hogy ki tetszik olyat is mondott hogy jaj tudja ki ő mert a pasija folyton emlegeti őt, holott a pasija nem is ismeri. Másrészt ruhában is utánoz, de a vicc az ha valami félre siklik az életembe akkor meg az olyan típusú problémákat fikázza.
4/8 anonim válasza:
kihagytam hogy a szövegeimet is lenyúlja :D
komolyan ha valaki tud jó tanácsot adni ilyenekre szóljon, mert már nem is lógok vele, hogy ne lássa a dolgaimat, de már neten is tud utánozni... -_-
5/8 valaki.... válasza:
engemis utánoz egy barátnőm és ez annyira rosszulesik! tetszik neki a stílusom ezért mindenben utánoz! ez azért idegesítő mert végre találtam magamnak egy stílust! mér legalább 1 éve csak stílust kerese és végre találtam! azt akartam hogy ez igazán csak egyéni legyen és ezt a barátnőmnem is elmondtam erre másnap tatál ugyanojan stílussal jött suliba. annyira mérges lettem rá hogy szinte még most is depresszíós vagyok... az ilyen barátokat csak úgy tudod lerázni ha elköltözöl vagy ha szemtől szembe megmondod nekik a véleményedet de az a nehezebb lehetőség mert azért még ígyse szeretném megbántani azt a kis ringyót...
6/8 anonim válasza:
Beszéld meg vele hogy ez zavar téged.
7/8 anonim válasza:
Várd meg, amíg ő kezd el valamit csinálni, és utánozd te.
8/8 Süncsi válasza:
Az a durva, hogy én vnü 20 évvel vagyok nalad idösebb és a kolléganöm, felnött nö, gyerekei vannak; utanoz. Öltözködésben, vidam, baratsagos stilusomat, gyermeknevelésemet, még a férjét is ugy probalja öltöztetni ahogy az enyém öltözik, de persze azért ez mar nem mindig sikerül neki, mert a pasinak önallo akarata van.. Ez mar szinte beteges és én sem tudom, hogyan reagaljak pedig nagyon zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!