Mit csináljak, folyton utánoz az osztálytársam? Tudom, hogy nyári szünet van, de hogy mit csináljak ősztől?
Van egy lány osztálytársam,aki folyton utánoz. Ha valamit leírok a füzetbe(mert a tanár beszél,és nekünk kell leírni a fontosat),akkor már egyből ő is írja,meg ha hamarabb végez az írással,akkor megnézi a füzetem,hogy írtam.
Vagy ha nincs óra,és lehet csinálni bármit,akkor előveszem az italomat és iszok,rám néz,és ő is iszik egyből. Tesin is mikor kosarazunk vagy vmi ilyesmi,akkor jön utánam,és bújik a seggembe,de csak jön utánam. Már próbáltam arrébb menni,de csak jön utánam,és próbálok a többi barátnőimhez menni,akkor néha kimarad ami jó, de aztán minden érdekli.
A múltkor felvettem egy magassarkút az iskolába,és mutattam neki,meg látta is,és mi a fene,másnap ő is felvett egyet,de rajtam hál'istennek nem volt.
Meg ilyet szól,hogy utálja az olyanokat,akik nézik,mikor eszik,mert kinézik a szájából a kaját,közben velem is ugyanezt csinálja. Veszem elő a kaját megnézi mi az és nézi a számat,ahogy eszem.
Meg amikor beszélek,akkor is nem a szemembe néz,hanem a számat,vagy a fölé(lehet kíváncsi van-e bajszom).
A múltkor felhívott vki az iskolában szünetben,én meg mondom ki megyek a folyosóra h halljam,erre meglát és mikor bementem a terembe,és már leraktam a telefont,megkérdezi:"Megkérezhetem,hogy ki volt az?" Mit képzel ez magáról,semmi köze nincs hozzá,kivel beszéltem,meg amkor sms-t írok v. vamlami,azt is folyton bámulja.
Nagyon idegesítő,de nem akarom megbántani,mert még 2 évig együtt leszünk,1 osztályban,meg folyton visz-hoz az anyja,ha szükséges. Pedig én nem akarok velük menni,anya erőszakoskodik,mert nincs autónk.
Szerintetek miért csinálja ezt? Ennyire önállótlan,mert még WC-re se megy el egyedül,pedig mindenki egyedül jár? Vagy csak elkényeztetett,mert sok pénzük van,meg minden és csak nem tud magával mit csinálni?
Nekünk nincs szinte pénzünk,van hogy alig van kaja, de a többiek ezt nem tudják,sőt ő sem,mégis van saját véleményem,meg minden.
Remélem nem lett olyan hosszú
16L
Szerintem egyszerűen csak tetszik neki amiket csinálsz. Vagy csak nincsenek barátai és a te közeledben akar lenni. Mondd meg neki finoman pl így: Figyelj, én nem akarlak megbántani de elég sokat utánzol, meg rám mászol és ez engem egy kicsit idegesít... lehetne hogy hagysz egy kis magánszférát (bocs ezt nem tudom hogy kell írni) ?
Aztán kérd meg anyudat hogy valaki más vigyen suliba.
Remélem segítettem, engem is borzasztóan idegesít az ilyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!