Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Megadni az esélyt a dolognak,...

Megadni az esélyt a dolognak, de ha sikertelen, akkor kínossá teszed a barátságotokat, vagy biztosra mennél? Mit tennétek?

Figyelt kérdés

Van egy ellentétes nemű barátod, aki iránt többet érzel, mint barátság. Nem tudod eldönteni, hogy ez kölcsönös, vagy csak szeretnéd ezt belelátni. Ha kimutatod az érzéseid, lehet sikerül, tök jó, de ha nem, akkor mivel vannak közös barátaitok és sok közös órátok van/sokat látod melóban, és nagyon kínossá válhat a barátságotok.

Viszont van valaki más, akit még azelőtt ismertél meg, hogy többet kezdtél volna érezni a barátod iránt. Igazából ezt a másik személyt tinderdől ismered, párszor randiztatok, de többnyire közösségi oldalakon chateltek. Nem ismered annyira, de kedveled, meg külsőre végülis bejön. Adnál esélyt annak, hogy vele jobban megismerjétek egymást, és hátha alakulna valami, ha közben te mást szeretsz?

Mit tennél?

2023. jan. 5. 23:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Kockaztatnék annál aki igazán tetszik.
2023. jan. 5. 23:16
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha igazán jó barátod, akkor nem kockáztatsz semmit. Nekem a legjobb barátom egy férfi, én nő vagyok. Volt egy bizonytalanabb időszaka, ez az én bizonytalan időszakomra esett, bepróbálkozott, szexeltünk is, de olyan bizarr volt az egész mindkettőnknek, inkább csak elfelejteni igyekszünk ezt mindketten, neki azóta már van egy barátnője (aki tud az előzményekről), mi ennél jobban már csak idővel tudjuk megismerni egymást, egyelőre semmit nem titkolunk el a másik elől. Mi egymást a végletekig ismerjük, de olyan szinten, hogy az álmainkról is beszámolunk, meg szartunk már úgy, hogy a másik ott volt a fürdőszobában. És így nem volt soha szerelem egyikünk részéről sem. Szóval szerintem ne válassz, nem kell, ha kínossá válik a dolog, akkor engedd el, ha a tinder randid még x-edik (amit te meghatározol) találka után se lesz semmi érzelem akkor... Akkor találsz mást Tinderen.
2023. jan. 5. 23:34
 3/7 anonim ***** válasza:
Elsütnék valami poént a barátnak, pl. milyen jó páros lennénk mi ketten, haha. Aztán a reakciójából kiderül, hogy ő hogy áll ehhez. Ha negatív, akkor mehetsz a B opcióra.
2023. jan. 5. 23:34
 4/7 anonim ***** válasza:
Számomra onnantól, hogy az egyik többet érez, nincs többé barátság. Nincs mit beáldozni. Én sem örülnék, ha lenne egy olyan barátom, aki titkolja az ilyesmit. Aki többet érez, azzal vagy legyen több vagy ne legyen semmi. Bármelyikünknek lesz úgy kapcsolata, hogy közben barátok maradunk, az nagyon nem korrekt vele szemben.
2023. jan. 6. 00:03
 5/7 anonim válasza:
Saját meglátásai fontosak az emberek többségének, szerintem ezt is kell figyelemmel kísérni.
2023. jan. 6. 00:06
 6/7 A kérdező kommentje:

Friss baráti kapcsolatról van szó. Szeptember óta ismerjük egymást, de csak novemberre lett baráti a kapcsolatunk, tehát nem egy régi, és mély dologról van szó. Viszont ha próbálkoznék, és nem jól sülne el, és a kezdődő baráti kapcsolat sem működne, az nem változtat a tényen, hogy ugyanazokban a körökben mozgunk, szaktársak vagyunk, az óráink felé közös.(Ráadásul egy időpont szokott meghirdetve lenni mindhez, tehát még nem is tudom tudatosan úgy felvenni a tárgyaimat, hogy ne lássuk egymást...)

Nem akarok kínos légkört, ebben az esetben meg nem garantált, hogy el tudnám kerülni, ha én teszem meg az első lépést. Viszont szeretnék valakivel boldog lenni...

Alapjában véve én könnyen túl tudok lépni bármin és bárkin, ami, vagy aki fontos nekem, ha tudom, hogy nincs más, jobb lehetőség. Csak most nem tudom...

2023. jan. 6. 02:15
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha kölcsönös lenne, nem csücsülnél a friend zone-ban.
2023. jan. 6. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!