Hétköznap délután/este, vagy hétvégén szoktatok inkább összefutni barátokkal?
Figyelt kérdés
Vagyis ez alatt a pár órás összejöveteleket értem, nem az egész napos programokat, mint pl. a kirándulást, mert az egyértelmű, hogy csak hétvégén játszik, hanem pl. a sörözés, közös sport, mondjuk úszás, vagy télen ilyenkor korcsolya, stb.2023. jan. 2. 16:50
11/14 anonim válasza:
10-es, a mai gyerekek sajnos agyon vannak terhelve, sokszor jobban mint egy dolgozó felnőtt. Mi még nem voltunk ennyire szét terhelve, simán volt időnk suli után bármire. Úgy 20 éve legalábbis még így volt.
12/14 anonim válasza:
11es igen ezzel egyet ertek:D
Nem onsajnalatbol irom de szerintem az sem normalis h egy 13 eves gyereknek 7 oraja van minden nap. Kozepiskolasoknak meg 5-6 orajuk van minden nap.
13/14 anonim válasza:
Középiskolásoknak simán van 7-8 órájuk, és még nem számoltuk be a tesi órákat így délután. Ott dolgozom a gimiben, van, hogy fél 5-ig ott vannak a tesi óra miatt, és nagyon gyakori a 8 óra.
14/14 anonim válasza:
Ja akkor oke en baratnoimet kerdeztem meg akik gimisek es ezt mondtak.( egyik ismerosomet az eotvosbe vettek fel es azt mondta h konnyebb mint az altalanos)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!