Lehetséges egy barátságot szépen lezárni, mint egy szerelmi kapcsolatot?
A legjobb barátnőmnek már egy ideje nem azt jelentem, amit régen. Egy darabig a magam módján küzdöttem, hogy visszaszerezzem a régi pozíciómat a szívében, de be kellett látnom, hogy ez nem fog menni, és már én sem szeretném helyrehozni.
Szerintetek le lehet egy sokéves kapcsolatot szépen és méltósággal zárni? Nem tudom, ő így érez-e, ahogy én, mert időnként még felhív (én őt már régóta nem), a szilvesztert is együtt fogjuk tölteni, de tudom, hogy másokhoz sokkal jobban ragaszkodik, mint hozzám, nekem pedig nem megy az, hogy a tizedik legyek nála a fontossági sorrendben. Másnál megy, nála nem. Akkor már inkább engedjük el egymást, ez így túl megalázó.
Nem megbeszélni akarom, meg nem arra kényszeríteni, hogy az új barátait hanyagolja a kedvemért, hanem szépen lezárni. Szerintetek lehetséges ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!