Hogyan mondjam meg neki, higy en inkabb a penzt kernem??
Figyelt kérdés
Lenyeg: segitettem a baratnomnek ujsagot kihordani, es megigerte, hogy ad nekem 2 ezret es egy masik lanynak 1 ezret. Most irta a csoportba, ahol mind a harman benne vagyunk, hogy nem ad nekunk penzt, hanem elhiv minket a peksegbe es o fizet. En diszkreten megszeretnem neki mondani, hogy adja ide azt a penzt amit igert, mivel nem 100-ról van szo, hanem sokkal tobbrol. Mar az is eszembejutott, h az a ketlany esetlega hatam mogott osszebeszeltek, es hogy a lany1:odaadja neki a penzt a peksegbe, es a lany2: ugy tesz, mintha az a sajat penze lenne, de kozben ez olyan mintha a lany1 fizetne sajat maganak, es vegul a lany2 odaadja neki a penzt.2022. dec. 28. 23:11
1/9 A kérdező kommentje:
Bocsi a helyesirasi hibakert!! Ha lehetseges gyorsan valaszoljatok, mert holnap megyunk a peksegbe!!:)
2022. dec. 28. 23:12
2/9 anonim válasza:
"Hogyan mondjam meg neki, higy en inkabb a penzt kernem??"
Figyu, nem így egyeztünk meg. Add ide a részem, legyél szíves.
3/9 anonim válasza:
Egyenesen: "Nem erről volt szó, 2000 Ft-ot ígértél az újságkihordásért, én azt a pénzt kérem."
Ennyi. Ha úgy tesz, mintha értetlenkedne, akkor nem barátnőd, csak ki akart használni - akkor tedd hozzá nyugodtan, hogy nem egy túrós batyuért hordtad az újságot.
4/9 anonim válasza:
Ha nagy étkű vagy akkor rendelj legalább 5.000 Forintért.
De egyébként viccen kívül, mond meg neki, hogy nem erről volt szó és ez nem így működik, hogy megegyeztek valamiben és utána ő kitalál mást.
5/9 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat!! Mar azon is gondolkoztam, hogyha nem adja ide,hogy vetetek vele 2000ft ert. Igen amugy kulonben szerintem is kihasznalt, mert ugy irt ram viberen, h "denem kapsz erte penzt" es amikormarindultunk haza az elso nap, akkor mar nagyon hhalas volt nekem es mondta h kapok egy ezrest, a kovetkezo nap meg azt, hogy 2ezret. Szerintem ytagbelegondolva egercsapda volt.
2022. dec. 28. 23:30
6/9 A kérdező kommentje:
Nagyon helytelenul irtam!! Elnezest kerek, csak meg nagyon uj vagyok az oldalon!!
2022. dec. 28. 23:34
7/9 anonim válasza:
Egy lehetőséget ajánlott, egyszerűen írj egy választ.
Én inkább a pénzt kérném. Köszi!
8/9 anonim válasza:
Mondd hogy én inkább a pénzt kérem, így egyeztünk meg. Ha nem adja oda, akkor vetess vele legalább 2000 forint értékben kaját. Ennyi. És ne tekintsd a barátnődnek, mert csak kihasználni akar.
9/9 anonim válasza:
16 éven aluliak nem használhatják az oldalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!