Most féltékeny lenne?
21/F vagyok és van egy lány barátom, nagyon fiatal hozzám (15 éves). Nevezzük AB-nek. Már egy fél éve nagyon jóban vagyunk, mint barátok.
Egyetemen megtetszett egy lány aki velem egyidős és elhívtam randira. Nevezzük CD-nek.
CD-vel jól sikerült a randi, beszéltem is utána AB-vel, kérdezősködött is róla hogy "milyen CD?"
Mondtam hogy CD nagyon okos lány, már van kettő nyelvvizsgája és nagyon jól mennek neki a matekos tárgyak. Erre AB elkezdte mondani, hogy "én is nagyon okos vagyok, már van nyelvvizsgám is és kitűnő tanuló vagyok".
Utána mondtam, hogy nagyon szeret sportolni, és csinos lány is. Erre AB visszavágott, hogy "miért, én nem vagyok csinos?".
Nekem ebből nagyon az jött le, hogy féltékeny, úgyhogy visszakérdeztem félve, "ugye nem vagy féltékeny?"
Erre AB: "nem, de ez a lány nem neked való, nem éri meg kikezdeni vele, mert csak csalódni fogsz"
AB egyébként mondta is, hogy egy srácba van beleesve, konkrétan meg is mondta kibe, úgyhogy tényleg azt hittem nem akar tőlem semmit, de most elbizonytalanodtam. Nem tudom valahogy megérteni a lányokat, úgyhogy ha vannak itt leányzók és tudnak segíteni, akkor előre is köszi!
AB egyébként tényleg csinos meg minden, de mégiscsak elég fiatal hozzám. Jókat lehet vele beszélgetni, de barátként tekintek rá.
Azt mondta, hogy nem szerelmes belém és durcizni kezdett.
Azt mondta, hogy CD igazából nem is szép annyira, csak nem akarta megmondani nekem, nehogy megsértsen.
Ne legyél gyökér, dugd meg.
Később sokkal nehezebben kapsz majd hamvas 15 éves puncit.
Ki fizetne egy 15 évesnek?
Egy 30-40 éves pedofil?
#17 szerinted ha direkt nem írtam le a nevét se, akkor miért küldenék képet? Lehet hogy pont ismered.
#18 jogos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!