Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Most féltékeny lenne?

Most féltékeny lenne?

Figyelt kérdés

21/F vagyok és van egy lány barátom, nagyon fiatal hozzám (15 éves). Nevezzük AB-nek. Már egy fél éve nagyon jóban vagyunk, mint barátok.

Egyetemen megtetszett egy lány aki velem egyidős és elhívtam randira. Nevezzük CD-nek.

CD-vel jól sikerült a randi, beszéltem is utána AB-vel, kérdezősködött is róla hogy "milyen CD?"

Mondtam hogy CD nagyon okos lány, már van kettő nyelvvizsgája és nagyon jól mennek neki a matekos tárgyak. Erre AB elkezdte mondani, hogy "én is nagyon okos vagyok, már van nyelvvizsgám is és kitűnő tanuló vagyok".

Utána mondtam, hogy nagyon szeret sportolni, és csinos lány is. Erre AB visszavágott, hogy "miért, én nem vagyok csinos?".

Nekem ebből nagyon az jött le, hogy féltékeny, úgyhogy visszakérdeztem félve, "ugye nem vagy féltékeny?"

Erre AB: "nem, de ez a lány nem neked való, nem éri meg kikezdeni vele, mert csak csalódni fogsz"

AB egyébként mondta is, hogy egy srácba van beleesve, konkrétan meg is mondta kibe, úgyhogy tényleg azt hittem nem akar tőlem semmit, de most elbizonytalanodtam. Nem tudom valahogy megérteni a lányokat, úgyhogy ha vannak itt leányzók és tudnak segíteni, akkor előre is köszi!

AB egyébként tényleg csinos meg minden, de mégiscsak elég fiatal hozzám. Jókat lehet vele beszélgetni, de barátként tekintek rá.

2022. dec. 17. 16:38
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
17%
Mindenképpen dugd meg a 15 évest. Isteni lesz!
2022. dec. 17. 16:50
 2/20 anonim ***** válasza:
91%

Féltékeny, teljesen egyértelmű.

18/L

2022. dec. 17. 16:53
 3/20 A kérdező kommentje:
🤨🤨
2022. dec. 17. 16:54
 4/20 A kérdező kommentje:

Bocsi, #1nek ment a válasz

#2 és mit tegyek szerinted?

2022. dec. 17. 16:54
 5/20 anonim ***** válasza:
89%
15 évessel barátkozol 21 évesen? :D Az komoly.
2022. dec. 17. 16:55
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Féltékeny. De majd ha esetleg összejössz CD-vel, egyértelmű lesz.
2022. dec. 17. 16:56
 7/20 A kérdező kommentje:

#5 és ez miért is baj?

Van 30 körüli barátom is, a barátság nem korfüggő

2022. dec. 17. 16:56
 8/20 A kérdező kommentje:
Véletlen mindenkinek hasznosat adtam
2022. dec. 17. 16:57
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Tisztázd a helyzetet. Kérdezd meg a 15 évest hogy valóban szerelmes e beléd, ha igen(és szerintem igen, mondjon neked akármit), akkor gondolod át te valóban csak barátként tekintesz e rá. Ha csak barátként, akkor hódítsd meg a másik csajt és hajrá! Ha viszont eltudod képzelni magad a 15 évessel, akkor ahhoz is sok sikert kívánok, ha nem akkor pedog el kell engedd ezt a barátságot. Nem fog működni úgy, hogy ő többet érez irántad, pláne úgy ha mesélsz más nőkkel kapcsolatos ügyeidről. Ez egy patthelyzet.
2022. dec. 17. 16:58
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Mi lesz itt, ha már XY-nál tartasz...! :-DDD
2022. dec. 17. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!