Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Jártatok már úgy, hogy egy...

Jártatok már úgy, hogy egy "megszállott" lett a barátotok? ⬇️

Figyelt kérdés

Barátkozni kezdtetek, de a másik egy megszállott. Éjjel nappal irogat, zaklat, reggelre van vagy 20 üzeneted, egyfolytában találkozni akar. Éjjel a házad előtt van és rád vár! Kb, mint a kábelbarát filmben a Jim Carrey által játszott kábeles.

Sztorikra lennék kíváncsi,ha valakivel történt ilyen.

2022. dec. 10. 21:40
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Le is lett tiltva. Utána megszunt a probléma.
2022. dec. 10. 22:07
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Elköltöztem, meg letiltottam mindenhonnan.
2022. dec. 10. 22:38
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen, kétszer is volt "szerencsém" ilyen díszpintyekhez... Az egyik egy srác volt akit konkrétan kb 2 órája ismertem, tényleg csak összefutottunk, beszélgetni kezdtünk, facen bejelöltük egymást, és ennyi. Utána vagy 20 üzenetet írt nekem másnap reggelig. Akárhova mentem az iskolában, megtalált, próbált velem beszélgetni, ajándékot vett nekem, stb. Nagyon para volt. Végül megunta, vagy talált mást, nem tudom.

A másik sráccal kezdetben alakulgatott a dolog, de rájöttem hogy nem ő az akit keresek. Erre ő érzelmi zsarolással reagált, amit legtöbbször a közös barátaink előtt adott elő. Megszerezte valahogy az órarendemet és ott várt a terem előtt, állandóan taperolni akart akaratom ellenére, meg ilyenek. Végül az egész társasággal megszakítottam a kapcsolatot, és akkor kopott le.

Azóta ha csak a legapróbb jelet is meglátom valakiben erre, megy a levesbe, nem érdekel. Soha. Többet.

2022. dec. 10. 22:40
 4/6 A kérdező kommentje:
#2 jó ég, mit csinált, hogy el kellett költöznöd?
2022. dec. 10. 22:50
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
#4 Zaklatott, nyomkodta a kaputelefont éjjel, bekéretőzött a lépcsőházba, aztán ütötte az ajtót, meg ilyenek. A rendőrök többször elvitték, de pár nap múlva jött megint, és ez így ment egy évig.
2022. dec. 10. 23:04
 6/6 anonim ***** válasza:

Azért ez már az ijesztő kategória.

Mondjuk nem tudom, hogy milyen barátról van szó? Párkapcsolat? Beszéltetek már erről, hogy neked ez így kellemetlen?

2022. dec. 15. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!