Mit tegyek ha meleg és engem akar?
Én 17, ő 21 éves . Interneten ismerkedtünk össze.
Se én sem ő népszerű srác. Nem voltak barátaink így jól megöröltünk egymásnak. (ez történt tavaly ősszel)
Én 11. osztályos vagyok ő egyetemista.
Én Székesfehérváron lakom ő Budán. Sok találkozásunk után elmondta hogy szerelmes belém én levoltam sokkolva, eléggé elpirultam mert jól esett, de az a baj hogy én barátságot akarok vele és nem ilyen szerelmes dolgot.
Nagyon közös az érdeklődési körünk és sok közös dolog van bennünk, kinézetünk is hasonló, annyira, hogy az osztálytársak azt hitték hogy testvérem a közös képünk alapján.
Félek hogy így nem fog menni.
Megörültünk*
Én sem, és ő sem népszerű srác*
Ha te nem akarsz tőle semmit, azt érdemes tisztázni.
Ilyen esetben az emberek nagy része kicsit magába zuhan, nem akar haverkodni azzal aki kikosarazta.
#2 akkor én miért vagyok kivétel?
Évekig voltunk jóbarátok azzal, akibe szerelmes vagyok. És néha így is összejárunk piálgatni meg ilyesmi. Csak már ritkábban futunk össze a távolság miatt.
Pedig sokmindennel próbálkozott és elég konkrétan, nyiltan. :)
De 15-20 év után rájött, hogy nem lépem meg azt, amit kellene.
Én csak ott akartam lenni ahol ő van, mellette, vele lenni minél több időt.
Azt hiszem ő is érzett\érez valamit irántam, láttam a szemében ahogy rám néz, beszél hozzám. Volt kémia, és most is megvan.
Sokszor együtt is aludtunk, de nem történt semmi. Ölelésnél, összebújásnál több soha nem volt. Neki családja, párkapcsolata van, de attól még ez nem múlt el.
A szeretet az szeretet.
Talán olyasmi barátság ez mint a remény rabjai c. filmben.
Plátói szerelem? Lehet, nem tudom megmondani
#9 nem csak rajta.
Ha kérdező pl. homofób, akkor nem sok jövője van. Innentől kezdve néhányaknál mennek folyamatosan, megállás nélkül a homokos, másikat alázó óvodás "viccek".
1-2 elmegy, de barátságnál nem sok köze van a másik ember nemi életéhez, nem is érdemes nagyon belemenni, parancsolni a másikéba..
"Full hetero vagyok, tartsd tiszteletben ezt kérlek és fogadd el. Nekem fontos a barátság, maradjunk barátok."
Kb. ennyit mondanék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!