Akinek nincsenek barátai az mitől lehet?
Figyelt kérdés
Zárkózottság? Vagy rossz természet? Esetleg különcség, unalmasság, mitől lehet ez?2022. dec. 9. 14:32
11/11 anonim válasza:
Nekem volt egy gyermekkori akivel már kb 18 éve elvoltunk és van akivel kb 1 eve vagyunk jóban. A gyermekkori elkezdett elkopni, jól kihasznalt, energiavampirkodott körülöttem, atsegitettem minden szaron az életében es ő egyedül hagyott mindig és most is elhanyagol meg leszar egy lany miatt akivel meg tudják csalni egymás párját , drogoznak , hajnalokig isznak meg stb. Akivel 1 éve jóban vagyok hanyatlott a kapcsolatunk miután messze költözött, elcsesztuk mindketten kicsit az egyszet de most törekszünk, viszont ő olyan fura nekem, mintha nem lenne ehez kedve. Több ember már nem kell, remélem elkopik ez a gyökér aki a gyermekkorombol van körülöttem, a másik lánnyal remélem jól elleszunk, ha meg nem , akkor ennyi. Évekig próbálkoztam beilleszkedni, barátkozni, érthető, ha már nem érdekel és nincsenek körülöttem emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!