Miért ilyenek a barátaim?
hát en ezt a félek toluk dolgot nem igazan ertem, mitol is felsz pontosan?
egyebkent suliba en is eltem at hasonlot, nalunk azert lightosabb klikkesedes volt, de volt, mert lehetett erezni, de nem olyan feltunoen vagy barmit befolyasoloan, tehat azert joban volt mindenki mindenkivel, csak voltak akik kicsit jobban osszenottek, na de a lenyeg, nem lesz semmi ha kiallsz a velemenyeddel, ugyanez volt nalunk is, en a kemenyebb magba voltam benne, de kialltam azokert akiket pesztraltak, ha valami nem volt vicces hanem inkabb bunko akkor beleszoltam hoyg nemar vagy valami, probaltam ugy csinalni, ugy alakitgatni hogy ne seruljon senki miattuk, foleg egy idiota poen miatt, bocsanatot kertem a nevukben, megvigasztaltam akit eppen bantottak stb stb es sose volt belole semmi, tehat nem tagadtak ki meg ilyesmi, max kirohogtek hogy mi ez:D azt is sztem azert mert nem tudtak ra mit mondani, zavarta oket, de ugyanugy elvoltunk, de hat na, ok ilyenek voltak, ettol ereztek kemenyebbnek magukat vagy nem tudom mi ez naluk, ezzel nem tudsz mit csinalni, majd kinovik, igaza van az elozo valaszolonak.. azota mar megvaltoztak, csalad van stb van, azert ezek sokat alakitanak egy emberen, probald meg igy nezni, hogy majd suli utan, a nagybetus eletben ugy is valtozni fognak, gyerekek még, ugyhogy sztem probald jol erezni magad, tobbszor ugy se leszel kozepsulis:) remeljuk:D
"az onbizalmuk ezeknek a szemelyeknek valami elkepesztoen magas leszarnak barkit es barmit es lehetetlen lerombolni"
Szerintem ezeknek az embereknek inkabb ez egojuk magas mintsem az onbizalmuk:D Amugy ez majdnem hogy altalanos kozepsulis viselkedes hogy kibeszelik a masikat stb stb. Probald elengedni, ha nem kotelezo ezekbe nem nagyon belefolyni, probalj meg mas barati csoportot keresni sulin kivul (en ezt tettem, es nagyon jol bevalt). Ezek az emberek akiket leirtal meg nagyra vannak magukkal addig ameddig az elet jol nem arcon vagja oket:D
13:42
az a baj ez nemcsak sulis viselkedes, felnott emberek is ezt csinaljak
21:37
hat akkor nem tudom.. a mi idonkbe még nem volt ennyire éles a helyzet, az alapproblema vegulis ugyanez volt, csak nalatok mar fel van erosodve.. ugyh nem tudok segiteni, nalunk még nem volt belole problema, igy meg más, fa5zsagot meg nem akarok mondani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!