Csak nekem nincsenek barátaim, vagy másnak sem?
Gimi végére remek barátságok alakultak ki az életemben, volt egy olyan barátnőm, aki már szinte családtag volt. Aztán azóta eltelt 3 év, és sorra kopnak/koptak ki az életemből azok a barátok, egyedül egy valaki, volt általános iskolás barátnőm, maradt meg. Csak ő meg nagyon zárkózott és alig tudok vele programot szervezni, pedig sokat jelent nekem (ő maga).
Most, egyetemen is sikeredett barátokat szerezni, olyanok is akadtak, akikkel azonnal megvolt a közöshang, szóval abban reménykedem, hogy velük tényleg hosszabb barátság lehet, programokkal meg ilyenekkel.
De olyan igazi, valódi barátság, ha 2 lehet az életemben.
Barátokban is csalódhat az ember 10-20 év után.
Tudod ki a barátom? A Medve sajt.
Nincsenek.
Pedig voltak, legalábbis azt hittem. Még suliban. Aztán mindenki elköltözött messzire a többiektől, éli a saját életét. Egy darabig próbáltunk online chatelni meg beszélgetni de annyira más lett az életünk hogy eltűntek a közös témák, elhalt a kapcsolattartás egyszerűen. Új barátokat meg nem sikerül szereznem.
Nekem mindig is voltak. És lesznek is.
A saját kororsztályommal én se vagyok kibékülve annyira. De van pár akivel el tudok beszélgetni.
Inkább a fiatalabb korosztály az, akikkel jobban ki jövök.
De ez be tudható annak, hogy edző vagyok.
23 éves ként. Szeretek barátkozni, beszélgetni másokkal. És imádom a társaságot. És e miatt is örülök annak, hogy edzőként mindig egy csapat része leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!