Hogyan barátkoz magyarként Bécsben?
Ne magyarokat keress, hanem illeszkedj be. Keress hobbikat, barátkozz osztálytársaiddal, légy nyitott. Én Vorarlbergben vagyok ugyan, de itt rendkívül kedvesek, befogadóak az emberek, barátok nélkül maradni kihívás. Egyébként én is a te korodban kerültem ide ki. Annak már 7 éve ugyan, de tudom, hogy milyen érzés. :D Ezért is mondom, hogy csak légy nyitott, járj emberek közé és majd alakulnak a kapcsolatok.
Egyébként Facebook-on tuti van "Bécsi Magyarok Csoport" vagy akármi, ha már "Vorarlbergi Magyarok" csoport van. Nézz rá.
Bécs mellett élek, ha gondolod írj
18/L
biztos vagyok benne viszont, hogy az összes iskolatársad jól ebszél németül... és nagyon kedves emberek is, Ausztriában nekem mindig is sokkal könnyebb volt a barátkozás mint magyarban.
amúgy igen, vannak ilyen magyaros facecsoportok, ahol a legalja sír munka (illetve leginkább pénz után), meg filózik azon hogy hogyan lehet a legtöbbet csalni és lopni Ausztriában. Persze ha nem szeretnél beilleszkedni és a "lusta keleteurópai migráns" címre hajtasz, tudom őket jó szívvel ajánlani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!