Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért nem vagyok neki már fontos?

Miért nem vagyok neki már fontos?

Figyelt kérdés

Én 19 éves fiú vagyok (gimnazista) ő 22 éves fiú(egyetemista). Facebook csoportban ismerkedtünk meg tök véletlen, én Szombathelyen lakom ő Budapesten.

Amikor megismerkedtünk mindketten egy olyan barátot akartunk, akivel el lehet ide-oda menni, sajnos mára ez teljesen befellegzett. Amikor augusztus végén találkoztunk először az nagyon jó volt, ezután már csak szeptember közepén.. Utána sokat beszélgettünk, de arra lettem figyelmes, hogy eltűnt picit és egyre jobban..

Konkrétumot mondok. Október 13-a volt az utolsó nap, amikor folyékonyan dumáltunk egymással, azután, Szia, hogy telt a napod? és visszaír kb 10 órával később hogy jól és neked?.

Lehet itt mondani, hogy unalmas voltam neki, de ezzel az a baj, hogy találkozásainkor rengeteget beszélgettünk, és a messengeren is éjjeleket. Nagyon sok mindent tudott meg rólam, sajnos én kevesebbet róla, de mindig érdekelt voltam abban, mivan vele. Ugyanarra az egyetemre mennék, ahová ő jár, közös a hobbink stb....

Többször kezdeményeztem találkozást, de nem élt vele, mindig azt mondta, hogy nincs kedve, ezmegaz, de a sokk akkor élt, amikor láttam, hogy éppen töltötte fel a képeket arról, hogy Bécsben van a haverjával. Nekem kicsit kezdett kivilágosodni, lehet, hogy lett egy új haverja és engem hanyagol, és addig kellettem neki, amíg nem volt senkije? Csak ez megint sántít, mert ugyanúgy beszélgetünk, mint előtte csak ritkábban és tördelve.

Egyszer rákérdeztem őszintén, hogy akar e még velem találkozni, mondja meg őszintén, azt mondta akar. Nos, azt hozzáteszem, hogy ő sosem tudna senkinek sem ártani, mert elég aranyszívű, és őszinte.

Lehet bölcs döntés lenne adni egy kis szüntetet, hagyni, vagy nyűstőljem? Őszintén egyszer ráírtam, hogy minek tekint engem(ez 2 hete volt) azt írta barátjának, meg hogy így úgy elfoglalt.

TELJESEN MEGÉRTEM HA ELFOGLALT, de nagyon rosszul esik, ha esetleg átvág. Nekem ő az első igaz barátjelöltem, eddig mindenkit átvágott vagy bullyngolt, nem akarom elveszteni őt, mert tudom azt, ha ez bekövetkeződik, akkor én teljesen elvesztem a hitem az emberekbe.

2022. nov. 27. 15:57
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Ugye nem gondolod komolyan, 10-es, hogy te jobban szeretnél egy olyan elutasítást, hogy "Légy szíves szállj le rólam, Pistike, mert a legkevésbé se kívánom a társaságodat, totálisan érdektelen és kellemetlen vagy számomra."? (És akkor ez még igen finom megfogalmazás volt, lehetne sokkal vaskosabban is egyenesnek lenni!) Ezekből a finom lerázásokból, hogy nem érek rá, fáradt vagyok stb az intelligens ember ért. Ezt úgy hívják: tapintat. Nem kell mindenkinek a nagy büdös igazságot a képébe vágni, hanem ráutaló magatartást kell tenni. Sokkal elviselhetőbb megélni egy ilyen mellébeszéléses elutasítást, mint a szó szerintit. Sőt, azt se mondd nekem, hogy ha te nem akarsz valakivel találkozni, akkor te nem ugyanezt csinálod! Nem minden élethelyzetben a gerincesség a választandó érték. Sokszor a tapintatos udvariasság, kegyes hazugság az.
2022. nov. 27. 23:47
 12/24 anonim ***** válasza:

11: Ha elolvasod újra, kiderül belőle, hogy akiről én konkrétan írtam, ő a barátomnak tartotta magát és ezt nem egyszer hangoztatta is.

Nyilván, ha van egy tök ismeretlen személy, mondjuk egy netes társkereső oldalról, egy haver, egy ismerős, tőlük nem várom ezt el, mivel nem is várhatom, mert a kapcsolatunk annyi és nem több. Akár a melóhelyemen is elvagyok rengeteg emberrel, de attól független, hogy ott elvagyunk, tudom, hogy ez a kapcsolat a munkahelyen terjed ki és nem a privát életbe. Értem, hogy te mire gondolsz, itt is látom, hogy rengeteg ilyen kérdést tesznek fel, hogy miért nem válaszolnak a csajok a netes társkeresőn, tegnap még írt, most már nem és ehhez hasonlók... Ez nem az a kategória.

2022. nov. 28. 10:22
 13/24 anonim ***** válasza:

Ő egyetemista, lehet h mar beilleszkedett mar meg talalta a tarsasagat.

Neked is azt kell tenned. Nem fent tarthato ugy egy kapcsolat h szinte nincs mirol beszelni. Nem vagyok reszesei egymas hétköznapjainak.

Keresned kell szhelyen olyan tarsasagot ami befogad. Vannak lehetosegek, nem sok , de azert akad. Persze csak ha van valami erdeklődési köröd.

2022. nov. 28. 15:32
 14/24 A kérdező kommentje:

Hát ma megint beszélgettünk, fura volt egy órán át (ráírtam). Kiderült, hogy nagyon nagyon elfoglalt, mondtam oké, rákérdeztem miért. Azt mondta, hogy lebetegedett az anyukája és vizsgaidőszak közeledik neki.

Én mivel egy egyetemre fogok vele menni, várok, és ahogy alakul alakul! Én mindent megtettem, ha akar barátkozni majd ír még, ha nem nem. Elfogom fogadni.

Neki se könnyű, nekem se, de rám számíthat.

2022. nov. 28. 19:49
 15/24 anonim ***** válasza:
Ezek olyan indokok, amik abszolút megérthetők szerintem.
2022. nov. 28. 19:53
 16/24 anonim ***** válasza:
44%

Nem gondolod kérdező hogy talán szerelmes lett?? Lehet kezd kialakulni valakivel egy kapcsolat, ami nagyon leköti + még a családi gondjai, vizsgaidőszak stb.

Na és hogy miért nem mondta el neked? Hát mert még semmi sem biztos és még folyamatban van, meg aztán az ő privát dolga.

Egyébként nem vagy te picit olyan barát akit nehezen lehet levakarni? :)

Tudom hogy az ilyen tipusok túl lelkiismeretesek, közvetlenek stb. de van egy bizonyos határ amit nem jó túllépni, túlzásba vinni azt a barátság köteléket, mert a másiknak az már kicsit irritáló lehet.

2022. nov. 28. 23:45
 17/24 anonim ***** válasza:
Írj inkább rám, én is szombathelyi vagyok
2022. dec. 4. 02:44
 18/24 A kérdező kommentje:

Ha hiszitek, ha nem tegnap találkoztunk. Kiderült az, hogy... Nos mikor megismerkedtünk én nem tudtam hogy meleg. Azért tűnt el, elmondása szerint "mert belém szerelmesedett" és fel kellett dolgoznia hogy nem kaphat meg, ezt nem akarta írásban se hivásban. Én erre megcsókoltam.

Már együtt vagyunk.

2022. dec. 4. 12:22
 19/24 anonim ***** válasza:
Nehezen hihető ...
2022. dec. 4. 13:01
 20/24 A kérdező kommentje:

Kit érdekel az hogy ki hiszi el ki nem? Mivel anonim leírom őszintén mi volt az nem érdekel ki mit hisz.

Nem érdekel igazából senki véleménye már bánom hogy leírtam mert kaptam egy privátot amiben lebzizott valaki.

2022. dec. 4. 13:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!