Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Az angol a legagresszívabb...

Az angol a legagresszívabb faj a világon?

Figyelt kérdés

[link]

Ahol angol van előre borítékolható, hogy bunyó is van.

Honnan jön ez a zabolázatlan agresszió az angoloknak?

2022. nov. 27. 10:46
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
79%

Mindenki magából indul ki, attól még, hogy te semmibe veszed a nőket és trófeaként kezeled őket, mások még nem viselkednek így.

Az egyedüli, akit valóban "lepippantottam" Angliában, az a jelenlegi párom (már két éve), aki amúgy holland, de biztos Hollandiáról is mindjárt írsz valami okosságot. :D Juj, írd azt, hogy mind füvesek és prostituáltak, létezik ilyen sztereotípia, és láthatóan te csak az ilyen felszínes dolgokat érzékeled.

Mindenhol van mindenféle ember, ezért is ostobaság általánosítani. Ha neked bármi miatt nem szimpatikus az angol nemzet, akkor ne foglalkozz velük. Nem kell Angliában élned és nem kell angol emberek közelében lenned, akkor pedig nem mindegy?

(Az ausztrál az egyik legszerényebb és legkönnyedebb nép akikkel valaha dolgom volt, te mégis miről beszélsz? :D)

24/N

2022. nov. 27. 13:11
 22/35 anonim ***** válasza:
94%
Kérdező, inkább neked vannak agresszióproblémáid.
2022. nov. 27. 13:17
 23/35 A kérdező kommentje:

21

“ Az ausztrál az egyik legszerényebb és legkönnyedebb nép akikkel valaha dolgom volt, te mégis miről beszélsz? :D)”

Úgy tűnik nem tudod kik az ausztrálok :D

2022. nov. 27. 13:27
 24/35 anonim ***** válasza:
57%

Az egyik legjobb barátnőm ausztrál (már hét éve ismerjük egymást), többször voltam kint Ausztráliában (eddig háromszor, mindig egy-egy hónapot), szóval szerintem tudom, hogy miről beszélek. Te hányszor is jártál kint?

24/N

2022. nov. 27. 13:33
 25/35 A kérdező kommentje:

24

Jó sokat utazgatsz. Ki finanszírozza ezeket az utakat? Netán a holland pasid?

2022. nov. 27. 13:45
 26/35 anonim ***** válasza:
79%

Alapvetően a szüleim támogatnak, valamint nekem is van keresetem, de utazni egyáltalán nem drága dolog, ha az ember okosan teszi azt és nem költ felesleges dolgokra (éttermezés, szuvenírek), valamint több külföldi barátom van, akikkel rendszeresen meghívjuk egymást magunkhoz, így az adott barát mindig csak a repülőjegyet és a vonatjegyet állja.

Ismét megkérdezem, minek foglalkozol ennyit az angolokkal, amikor senki és semmi nem kényszerít rá, hogy bármilyen kapcsolatba kerülj velük?

24/N

2022. nov. 27. 13:49
 27/35 A kérdező kommentje:

26

Ennek gondolom van szexuális vonzata is. Valamilyen ellenszolgáltatás mindig szokott járni.

2022. nov. 27. 15:49
 28/35 anonim ***** válasza:
0%

Hagyd,már van 20 onlyfans fiókja.

Csak a smink más.

Mit gondolsz,miért megy ki?

Az infláció nem ismer határokat.

Ő sem.

2022. nov. 27. 15:59
 29/35 anonim ***** válasza:
100%

Egyikünk se leszbikus, szóval nem, nem szoktunk lefeküdni egymással, nem is értem, hogy mire gondolsz. :D Barátok vagyunk és mint barátok kölcsönösen segítünk egymásnak, főleg, ha így több időt is tudunk együtt tölteni.

Látom, hogy nagyon érdekel a szexuális életem, így elárulom, hogy világéletemben kettő sráccal csináltam bármilyen szexuális cselekvést: a (magyar) exemmel és a mostani (holland) párommal. Ismételten, ne magadból indulj aki csak szexel tud bármit elérni.

Amúgy nyilván nem érdekel semmi, hiszen az én kérdésemre se válaszoltál, szóval mi értelme itt provokálni és gyűlölködni? :D

24/N

2022. nov. 27. 16:01
 30/35 anonim ***** válasza:
100%

"Jó sokat utazgatsz. Ki finanszírozza ezeket az utakat?"

Kérdező, kevésbé kéne bizonygatni, hogy mennyire vállalhatatlan ember vagy. Ez már színtiszta rosszindulat.

2022. nov. 29. 16:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!