Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért van az, hogy ha a...

Miért van az, hogy ha a barátnőim pasiai rámnyomulnak, akkor még Én vagyok a szemét, csak mert Én jól nézek ki? Ronduljak meg a kedvükért?

Figyelt kérdés

#barátnő #szép #csúnya #sokkal szebb
2022. nov. 22. 23:10
1 2
 11/18 Darius- ***** válasza:
11%
Lényegtelen mit mondanak a baratnoid, akik amugy primitiv gondolkodasuak. Azok kozeledésÉT viszonozd, akik neked is tetszenek, a sok alkalmi sex nem biztos elore visz, konnyuvérunek titulalnak majd.
2022. nov. 23. 00:33
 12/18 anonim ***** válasza:
68%
Inkább pont hogy az átlagos nők kaphatóak mindenre, nem a szépek, bocsi. Persze az átlagosak közül se mind, nyilván.
2022. nov. 23. 00:44
 13/18 anonim ***** válasza:
56%
Na, kezdődik a sértett elhagyott pasi hisztije...
2022. nov. 23. 01:45
 14/18 anonim ***** válasza:
77%
10-es ez kegyetlen egy cikk... jézusom!!! ilyen szinten depis cikket ritkán olvasok.. "exférjem minden reggel szó szerint elhányta magát amint meglátta az arcom" ?????? omg
2022. nov. 23. 06:21
 15/18 anonim ***** válasza:
60%
Semmit nem tudsz velük kezdeni.És is szeretek szépen öltözködni,de még a sima szürke nadrágba,egyszerű felsővel is belekötnek.Meg a fülbevalóimba.Mondjuk én a való életben nem voltam szent,de nem kellettem magam,ha valakitől akartam valamit megmondtam neki.De vannak olyan ismerőseim,akik azért féltékenyek rám,mert tetszem annak,aki nekik tetszik.Pedig nem akarok tőlük semmit.Sőt,én sokszor észre sem vedzem,ha valaki nyomul,ha nem egyenesen mondja a szemembe.Nem tudsz mit csinálni,a rosszabb napjaidon kiakadsz rajta,amugy meg ne foglalkozz vele.Sz@r amúgy,de ez van.
2022. nov. 23. 09:54
 16/18 anonim ***** válasza:
39%
Sokszor érik igaztalan vádak az embereket, - a te szinteden annyit tehetsz a békéért, hogy amikor tudod, hogy találkoztok, nem öltözöl, viselkedsz kihívóan.
2022. nov. 23. 11:27
 17/18 anonim ***** válasza:
38%
Nem a te hibád. Azt senki nem várhatja el tőled, hogy csak azért ne nézz ki jól, mert bármelyik barátnőd pasija rád nyomulhat. Ennyi erővel senki ne menjen ki az utcára. Mondd el a barátnőidnek mindenképp.
2022. nov. 23. 18:10
 18/18 anonim ***** válasza:
78%
Sztem itt nem veled van a gond.. kivéve ha meglepően Flirty személyiség vagy mindenkivel flörtölsz meg tapizod meg ilyenek..csak nem veszed észre. :) Ismerek ilyen embert.. oylan szinten kacarászik mindenki pasijával meg flörtöl meg szemezik. De ha valaki rákérdez " áhh dehogyis" :DD
2022. nov. 24. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!