Mi a véleményetek a haverom életstílusáról?
Figyelt kérdés
Azt kell róla tudni, hogy mindig is otthon ülős, introvertált és kocka volt és ma már 25 éves és még mindig az. Nem érdeklik az emberi kapcsolatok, csak a videojáték. Rubenferro néven blogot is vezet a PC gurun a videójáték tapasztalatairól. Ami megdöbbentett engem az az, hogy hetente egyszer fürdik csak. Viszont benne is van férfiasság, mert korábban elárulta nekem nagy nehezen, hogy szokott maszturbálni. De nem vágyik nőkre. Amikor legutóbb faggattam erről, hogy de nem lenne mégis jó egy barátnő nagy nehezen azt mondta, hogy biztos jó lenne, de egy kapcsolat olyan bonyolult, hogy nincs hozzá kedve. Egyébként szemüveges, vékony és külsejével se nagyon foglalkozik. Nem jár divatos ruhákba, tiszta fehér a bőre nyáron is, sapkát hord nyáron pl. vonaton is a nap miatt. (egyszerű baseballsapka) Fodrászhoz nem jár, az anyja vágja a haját, aki nem fodrász. Én vagyok csak a haverja, de ha én nem lennék, nem lenne egy haverja sem, csak a videójáték.2022. nov. 16. 10:27
1/7 anonim válasza:
Akárhogy erőlködök, egyszerűen nincs véleményem egy olyan életről, amit nem én élek, és nincs is rám hatással.
2/7 anonim válasza:
Nincs róla semmilyen véleményem. Sok ember él hasonló módon.
Ha neki így jó, akkor nyugodtan élhet így. Nem árt vele senkinek.
Ha meg nem jó neki így, akkor az ő dolga változtatni ezen.
3/7 anonim válasza:
Szerintem nagyon is tudja hogy mennyi esélye lenne a mai elvárások mellett!
Persze nyilván összeszedhet valakit, az más kérdés hogy mennyire elég neki ha a polc aljáról választhat.
4/7 anonim válasza:
Szerintem szomorú, hogy csak a játék tölti ki az egész életét.
Az jó, hogy legalább te vagy neki.
A többivel nincs gond, pl. hogy vékony és fehér meg sapkát hord. Ezekben semmi kivetnivaló nincs.
Viszont ha tényleg csak egyszer fürdik, az eléggé ápolatlanság. Biztosan összefügg azzal, hogy csak játszik és semmi mást nem csinál.
Nem lepődnék meg, ha lenne valamilyen mentális problémája.
5/7 anonim válasza:
Jól teszi. Amúgy sem biztos hogy tud mást tenni, az csak városi legenda hogy mindenkinek csak magán múlik hogy milyen az élete, nagy lótúrót.
6/7 anonim válasza:
Nincs véleményem róla. Ha neki így jó, akkor semmi probléma. Ha rossz, akkor majd tesz ellene, ha tud. Nem kell mindenkinek az élet szokványos forgatókönyvét követnie.
7/7 anonim válasza:
Ha a haverja vagy, próbáld kimozdítani, hívjad el kirándulni, biciklitúrákra, ha nem tud biciklizni, tanítsad meg, először ne nőket ajánlj neki, hanem programokat, menjetek el együtt koncertekre, de inkább komolyzeneikre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!