Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy coming out-oljak a...

Hogy coming out-oljak a szüleimnek?😅

Figyelt kérdés
Már elég biztos vagyok benne hogy pánsz3xuális vagyok de néhány ismerősön kívül senki sem tudja. Természetesen valahogy el akarom mondani a szüleimnek de fogalmam sincs hogy. Tettem rá néhány utalást de nem hiszem hogy rájöttek. Anyum nem homofób de mégis kicsit furán állna a témához apum meg vagy nem értené vagy nem tudom.. arra is gondoltam hogy ha lesz barátnőm akkor mondom el (ami még lehet 5 éven belül sem fog megtörténni) szóval szerintetek ezt így hogy? Aki csinálta ő hogy? Köszi előre is!

2022. nov. 14. 16:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
93%
Elég csak annyit, hogy lánnyal is tudnál kapcsolatot elképzelni. Bővebben ebbe nem kell belemenni.
2022. nov. 14. 16:33
 2/13 anonim ***** válasza:
45%

Mondjuk én sem közöltem még a szüleimmel, h hetero vagyok.

Ha pán lennék, az is ugyanennyire tartozna rájuk.

2022. nov. 14. 16:36
 3/13 anonim ***** válasza:
57%

De te nagykorú vagy, nem? Szerintem ez a te magánügyed, és nem tartozol nekik magyarázattal.

Amugy mi a különbség a biszexuális meg a pánszexuális között?

2022. nov. 14. 16:36
 4/13 anonim ***** válasza:
28%
3: ez utóbbi újabban divatosabb... :-D
2022. nov. 14. 16:38
 5/13 anonim ***** válasza:
94%

Oké, nem vagoyk járatos a dologban, de szerintem fölösleges így kiállni és a semmire hűhót rendezni. Mivel nincs párod, így elméleti marad az egész, amivel nehezebb mit kezdeni.

Ráadásul ha jól értem ez azt is jelentheti, hogy simán ellenkező nemű párod lesz. Azaz ránézésre heteró vagy. AKkor meg minek az elveken rugózni?

ha meg azonos nemű párod lesz... hát akkor... akkor lehet, hogy "figyuu... van eg ypárom de... nem oylan amilyenre sázmítanátok":D És akkor lehet jönni, hogy "háát évek óta ezt érzem már, igazából úg yérzem mindkét nemre nyitott vagyok"stb...

De amíg nincs konkrétum, csak elvi szinten megy, szerintem sokkal nehezebb befogadni, feldolgozni. Ha már ott a párod, akkor kár vitázni rajta, mert már "megtörtént" nem csak elmélet, ráadásul ha megismerik a párodat és szimpatikus nekik, kevésbé lesz idejük belekövülni abba, hogy ellenzik az egészet, míg ha bejelented pár nélkül és évek múlva lesz cska valaki, addigra már kialakult és megkövült véleménnyel fogják fogadni a párodat. Az meg kaka.

2022. nov. 14. 16:48
 6/13 anonim ***** válasza:
14%
Minek kell ezzel terhelni őket?
2022. nov. 14. 17:59
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
És messengeren írtam meg apámnak mert a szemébe nem mertem mondani, mivel féltem hogy bántana. Visszaírta hogy ők így is szeretnek és nincs ezzel semmi baj. És azóta nem beszéltünk róla. Ha összebarátkozok egy lánnyal, megkérdezik hogy tetszik-e, ugyanúgy mintha egy fiúval ismerkednék, és ennyi.
2022. nov. 14. 18:19
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

*Én, nem És

egyszer majd megtanulok írni ígérem.

2022. nov. 14. 18:20
 9/13 anonim ***** válasza:
0%

Ezt a pán dolgot engedd el mert nagyon idétlen, és komolytalan.

Szimplán biszexuális.

2022. nov. 16. 19:26
 10/13 anonim ***** válasza:
28%
Mi az a pánszexualitás?
2022. dec. 2. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!