Szerinted a férfi női barátságba belefér az egy ágyban alvás? Nem történik semmi alváson kívül
Figyelt kérdés
2022. nov. 13. 11:13
21/24 anonim válasza:
A létfenntartás mindig előrébb való mint a fajfenntartás. Szóval ha hulla fáradt vagyok, vagy éhenhalok, és alhatok egy barátnál ahelyett hogy éjszaka rossz közlekedésnél haza kellene jutnom mondjuk reggelre, akkor ott alszok. Ha egy ágyban kell akkor kell tenni középre pl párnát vagy táskát. Ha horkol akkor füldugó is kell. Még egyneműeknél is jobb ha van valami középen, mert pl a jóbarátoksorozatban is egymást átkarolva ébredt a két fiú (akik nem a Chandler -nem jut eszembe a nevük). Nekem is mesélték ismerős fiúk hogy reggelre átkarolva ébredtek a sátorban és akkor kimenekültek, hogy úristen átkarolt a haverom nem vagyok meleg :)
22/24 anonim válasza:
#20 ki mindenki? Én fiatal vagyok és abszolút nem fér bele nálam egy kapcsolatba, hogy a párom egy ágyban aludjon olyan nővel, aki nem a rokona. De biztos én vagyok boomer, amiért nem hagyom hülyére venni magam🤣
23/24 Noren1989 válasza:
#22 ha te így gondolod, így lesz.
24/24 anonim válasza:
Kamerázza be az ágyat, kislámpa, és akkor láthatod hogy alukálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!