Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerinted a férfi női barátság...

Szerinted a férfi női barátságba belefér az egy ágyban alvás? Nem történik semmi alváson kívül

Figyelt kérdés
2022. nov. 13. 11:13
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
36%
Ha jó nő akkor ez kínzás lenne, neki akarnék esni. Nem érdekel.
2022. nov. 13. 12:36
 12/24 anonim ***** válasza:
50%
Csak akkor ha mindketten facérok.
2022. nov. 13. 12:45
 13/24 anonim ***** válasza:
66%

Bele - akkor, ha nincsenek párjaik, vagy a pároknak is rendben van. Mert bár alapból nincs ezzel gond, de egy harmadik felet tök érthető, hogy zavar, és ezt tiszteletben kell tartani.

Annak idején egyetemistaként franciaágyam volt az albérletben, úgyhogy ha barátok aludtak nálam - nemtől függetlenül -, egy ágyban aludtunk. Semmivel sem másabb, mintha két ágy lenne a szobában. Én ebben soha nem éreztem semmi cikit.

Viszont most idősebb fejjel... én se örülnék neki, ha a párom egy másik nő ágyában aludna. :)

2022. nov. 13. 12:48
 14/24 anonim ***** válasza:
65%
Nálam ez nem férne bele. (N.)
2022. nov. 13. 14:07
 15/24 anonim ***** válasza:
57%
Sok férfi barátom van, egyikkel sem aludnék egy ágyban. Még barátnőkkel sem szívesen. Nekem ez nem fér bele.
2022. nov. 13. 14:32
 16/24 anonim ***** válasza:
14%
Nekem még szex is beleférne. Na persze férfi vagyok. XD
2022. nov. 13. 14:34
 17/24 anonim ***** válasza:
19%

"Nem történik semmi alváson kívül"

Ezt a kristálygömböd mondja? :)

2022. nov. 13. 17:27
 18/24 anonim ***** válasza:
35%

Persze, nekem simán, párkapcsolatban is. 23/L (N?), több férfi barátommal is aludtam egy ágyban, mert épp úgy alakult, egy fél kisujjal nem próbáltak hozzám érni, én sem hozzájuk.

A fiatalabb generáció már rugalmasabb, és a másik határait is tisztelik (tehát nem fognak bepróbálkozni egymásnál, ha ez egyértelműen szimpla barátság és nem volt ezelőtt kacsintgatás). Nem lennék féltékeny ebben a helyzetben a páromra sem, mert magamból kiindulva bízok benne, ha meg megcsal, akkor más helyzetben is megcsalna előbb-utóbb és csak hamarabb szabadulok meg valakitől, aki nem szeretett.

2022. nov. 13. 19:00
 19/24 anonim ***** válasza:
55%

#18 “A fiatalabb generáció már rugalmasabb”

Értsd nem tartják tiszteletben a párkapcsolat határait és azt, hogy megbántják a másikat, úgyis jön a következő jeligével. Mondom ezt 26 évesen.

2022. nov. 13. 19:39
 20/24 anonim ***** válasza:
23%
Jaj, hagyjuk már. A "rugalmas" alatt nyilván azt is értem, hogy nem bántódunk meg ettől, mert a barát az szimplán barát, legyen férfi vagy nő, és ezt mindenki elfogadja.
2022. nov. 13. 19:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!