Szerinted a férfi női barátságba belefér az egy ágyban alvás? Nem történik semmi alváson kívül
Bele - akkor, ha nincsenek párjaik, vagy a pároknak is rendben van. Mert bár alapból nincs ezzel gond, de egy harmadik felet tök érthető, hogy zavar, és ezt tiszteletben kell tartani.
Annak idején egyetemistaként franciaágyam volt az albérletben, úgyhogy ha barátok aludtak nálam - nemtől függetlenül -, egy ágyban aludtunk. Semmivel sem másabb, mintha két ágy lenne a szobában. Én ebben soha nem éreztem semmi cikit.
Viszont most idősebb fejjel... én se örülnék neki, ha a párom egy másik nő ágyában aludna. :)
"Nem történik semmi alváson kívül"
Ezt a kristálygömböd mondja? :)
Persze, nekem simán, párkapcsolatban is. 23/L (N?), több férfi barátommal is aludtam egy ágyban, mert épp úgy alakult, egy fél kisujjal nem próbáltak hozzám érni, én sem hozzájuk.
A fiatalabb generáció már rugalmasabb, és a másik határait is tisztelik (tehát nem fognak bepróbálkozni egymásnál, ha ez egyértelműen szimpla barátság és nem volt ezelőtt kacsintgatás). Nem lennék féltékeny ebben a helyzetben a páromra sem, mert magamból kiindulva bízok benne, ha meg megcsal, akkor más helyzetben is megcsalna előbb-utóbb és csak hamarabb szabadulok meg valakitől, aki nem szeretett.
#18 “A fiatalabb generáció már rugalmasabb”
Értsd nem tartják tiszteletben a párkapcsolat határait és azt, hogy megbántják a másikat, úgyis jön a következő jeligével. Mondom ezt 26 évesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!