A kérdésem komoly, ugyanis full magányos vagyok. Egyszerűen képtelen vagyok emberi kapcsolatok kialakítani.
2022. nov. 7. 23:04
1/8 anonim válasza:
Amíg voltak, fel sem fogtam, hogy mennyire jó. Csak most tűnik fel igazán, ahogy évek múltán pörgetem vissza az emlékeket.
2022. nov. 7. 23:09
2/8 anonim válasza:
Nem tudom
2022. nov. 7. 23:22
3/8 anonim válasza:
Nekem természetesnek jön, hogy vannak mert mindig is volt valaki akivel barátkoztam. Így lehet nem becsülöm annyira a barátsagaimat. De alapból olyan, hogy szinte naponta vagy legrosszabb esteben 2 naponta írunk egymással hónaponta többször járunk ki, leülni kávézóba, moziba, vízipipázni, diszkóba. Nagyon jól szokom velük érezni magam, mindenben támogassuk egymást és próbálunk fejlődni együtt. Érdekes más életéről tudni majdnem mindent. Voltam nagyobb baráti társaságban, viszont ott az a jó, hogy mindig van kivel beszélni és mindenki ad valamit a beszélgetéshez, ami nem jó az a hamiság mert minnél több ember van egy helyen annál nagyobb drámák alakulhatnak ki. Most csak 2 barátom van akivel tartom a kapcsolatom, de vannak haverjaim akikkel ha találkozok, akkor elbeszélgetünk.
2022. nov. 7. 23:29
4/8 K.O. válasza:
az elején jó, aztán megismered és rájössz hogy nem is a barátod..
2022. nov. 8. 09:52
5/8 K.O. válasza:
de egyébként kellenek ezek.. sokmindenre rádöbbentenek az emberek jóra is-rosszra is:)
2022. nov. 8. 10:02
6/8 anonim válasza:
Nem tudom, nekem sose sikerült, olyat összehozni, mint 3-asnak, pedig sokat próbálkoztam, de mindig olyanokat fogtam ki, akik csak fölényeskedtek velem.
2022. nov. 8. 10:51
7/8 anonim válasza:
Mindig csak 1 barátom volt, több egyszerre nem is volt. A mostani barátom meg messze lakik, szóval nem találkozunk. Így pontosan nem tudom milyen a barátság, soha nem tudtam.
2022. nov. 8. 13:27
8/8 anonim válasza:
#3-as vagyok
#6 szívesen segítenék, de nem tudom hol lehet a gond ha nem tudsz hosszútávú barátságot kialakítani. Lehet nyitottabbnak kell lenned mások felé és neked kezdeményezni a beszélgetést. Próbálj megismerni valakit kérdez tőle sok kérdést. Nem tudom mit csinálhatok jól, de ott ahol dolgozom, ott is nagyon sokan hívtak meg szórakozó helyekre. Volt egy pár akik augusztusba érkeztek hozzánk dolgozni, 2 hétig ismertem őket és el hívtak diszkozni. Szerintem a nyitottság miatt lehet ez, úgy viselkedem másokhoz, ahogy én szeretném, hogy viselkedjenek hozzám. Lehet az is segít, hogy szinte mindenkit elfogadok úgy ahogy van és nem ítélkezem senki felett. Munkahelyemen szinte mindenkivel le állok beszélgetni pár percre, rákérdezek milyen volt a hétvégéjük vagy bármi másra. Szerintem ez alap jófejségként jön le és lehet azért ilyen barátságosnak jövök le másoknak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!