Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért van itt ennyire sok...

Miért van itt ennyire sok szexéhes pasi?

Figyelt kérdés
Még a multkor kiirtam hogy ismerkednék komoly kapcsolat miatt azóta is írogatnak nekem komolytalanok:0
2022. nov. 6. 11:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
92%
Mert azt gondolják hogy itt van esélyük, idejük meg van arra hogy mindenkinél bepróbálkozzanak, de ahhoz nincs kedvük hogy ezt normális módon tegyék.
2022. nov. 6. 11:32
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, de pont tegnap volt egy "ötye" összejevetelem ahol mindenki elpanaszkodta, hogy a férjek mennyire nem tettrekészek, szóval csak idő kérdése.
2022. nov. 6. 11:34
 3/12 anonim ***** válasza:
52%
Miért van ennyi nő aki kelletti magát, meg teszik ki a majdnem mesztelen képeket, de ők keresik az igazit, mer nem néz ki ribinek áh dehogy, meg a pénz se fontos csak sok legyen, meg a belső értékek a fontosak, de minimum úgy néz ki mint egy hollywoodi színész
2022. nov. 6. 11:36
 4/12 anonim ***** válasza:
81%
Itt? Mindenhol!
2022. nov. 6. 11:37
 5/12 anonim ***** válasza:
87%
Ezt inkáb hagyjuk. Az egyik barátnőm is komoly kapcsolatot akart társkeresőn, aztán az első randin megdugta egy nős pasi. :D Nem mondom, hogy minden nő ilyen, de ha 100-ból egyszer bejön a pasiknak, már megérte.
2022. nov. 6. 11:38
 6/12 anonim válasza:
57%

Arra vágynak, amit nem kapnak meg.

Egy, a szó jó értelmében véve "átlag" pasi, aki nem Bredpit, de nem is ronda, nem sportos, de nem is hasas, nem csóró, de nincs is menő kocsija, nem tanyán él, de nem is nagyvárosban, szóval normális átlag.

Szerinted egy ilyen pasi, éves szinten hány nőt dug? Elmondom: 1-2-0.

De egy nő? Kis faluban is kap farkat...jó, nem egy CK alsógatya modellt, de mondjuk a szikár, sportos 23 éves favágó srácot, vagy a helyi tesitanárt, vagy a jegyző pasi, vagy Petike, a gimis srác, a Kató néni onokája.

2022. nov. 6. 11:47
 7/12 anonim ***** válasza:
Milye komoly?
2022. nov. 6. 12:20
 8/12 anonim ***** válasza:

A kérdésre a válasz: ;D

A válasz kiegészítese:

Szerintem a férfiak többsége először a zegzuális kompatibilitást tanulmányozná meg és utána kapcsolódna (ha akar), a nők többsége meg először kapcsolódna egy kicsit (érzelmileg) és utána jöhet az empirikus rész.

Kivéve a gyevi bírót, azokat, akiknél nem így van és kivéve amikor nem így van.

Alkalmazkodni egymás szándékaihoz ebben a dologban kissé problémás, de mégiscsak az a járható út, szerintem.

2022. nov. 6. 12:22
 9/12 anonim ***** válasza:
22%
Mert az újgeneráció királynőket kreált a párkapcsolati piacon, és lábtörlőket a pasikból. Jelentős hiány van női részről a pasi részlegen, a szexpiacon. Mindenki túlértékeli magát a kelleténél.
2022. nov. 6. 12:42
 10/12 anonim ***** válasza:
19%
Ha meg lusta vagyok szexelni az a baj
2022. nov. 6. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!