Szerintetek normális, hogy rosszul esik a dolog és egy kicsi harag is van bennem?
Volt egy nagyon jó fiú "barátom". Annak tartott magát...
Tényleg csak szimpla barátság, semmi nem volt közöttünk.
Én nagyon megbíztam benne, mindent meg tudtam vele beszélni.
1 éven keresztül ha nem is minden nap, de minden másnap beszéltünk. (Ha nem is személyesen, de interneten akkor igen).
Idén utoljára április 28. találkoztunk, azóta nem ír nem keres.
Névnapomra írt csak, hogy boldog névnapot.......
Borzasztóan fáj, mert lelkileg kötődtem hozzá.
Elmondtam neki és azt mondta másnak (nem nekem) hogy "ő csak a munkakapcsolatot tudja hozzá adni ehhez az egészhez". A legjobb barátnőmnek mondta.
Nagyon megbántott. Jogosan van bennem méreg?
Én 24/L , Ő 29/F
Szerintem azért egy bizonyos szintig jogos, hogy rosszul esik. Mármint, lehet, hogy nem szeretett volna megbántani téged, de mégis jobb lett volna, ha neked mondja azt, amit a legjobb barátnődnek.
Ahhoz, hogy el lehessen dönteni, hogy mennyire láttál bele többet, mint ami ez volt, csak úgy lehetne mondani, ha lenne rálátásunk arra, hogy mit, hogyan mondott, hogyan reagált dolgokra. Tehát, ha tudnánk hogyan viselkedett veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!