Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hölgyek, Urak? Most akkor...

Hölgyek, Urak? Most akkor hogy van ez a Férfi Nő barátságról? Mindig csak a pasik gondolnak bele többet hogy lehetne több is a belőle? A nők csakis a barátot látják a pasiban még ha be is jön neki, akkor sem kívánják meg? Többi lennt.

Figyelt kérdés
Van egy "baránőm", eleinte mentek az óvatos bókok részemről, aztán tényleg csak barátok lettünk, mert lett pasija, nem is hajtottam rá, csak jó volt a kapcsolatunk. Szakítottak. Még többet keresett, egy egy bók hogy jól nézek ki, jó pasi vagyok, elhagyta a száját, de érezhetően, ha ovatosan tovább vittem volna a dolgot visszatáncolt, tartotta magát. Pedig néha ugy a szemembe nézett hogy hú, erződött hogy bejövök neki. Csak jatszott velem? Vagy még az ex benne van 4 hónap után is, és néha néha vannak fellágolásai? Nem tudja mit akar?
2022. okt. 30. 06:11
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Ezerszer lerágott csont ez már
2022. okt. 30. 11:12
 22/22 anonim ***** válasza:
Moziba mért ne elmenni együtt, az nem szerelmi kapcsolat.
2022. okt. 30. 11:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!