Hölgyek, Urak? Most akkor hogy van ez a Férfi Nő barátságról? Mindig csak a pasik gondolnak bele többet hogy lehetne több is a belőle? A nők csakis a barátot látják a pasiban még ha be is jön neki, akkor sem kívánják meg? Többi lennt.
Csak játszik veled, mert tudja hogy bejön neked. Legyezgeti a hiúságát, növeli az egóját amikor veled van, mert a folyamatos pozitív visszajelzést látja, érzi.
Én a helyedbe nem tennék bele több energiát, ebből nem lesz semmi több.
Az van amit a 2-es ír.
Hidd el, ha a nők valamit akarnak akkor lépnek.
Esetleg annyit el tudsz érni, hogy megdugod 1-2 alkalommal, de a vége az úgyis az lesz, hogy majd azt mondja maradjatok inkább csak barátok, de akkor meg már túl sok lesz az érzelem, valaki úgyis felszedi, a végén pedig ő éli világát, te pedig sérülsz.
Én egy kicsit visszavennék ebből a "jó barát vagyok és mindig rendelkezésre állok" dologból. Kicsit hanyagold és hagyd hogy ő kezdeményezzen dolgokat. Beszélgetést, találkozást, bármit. Ha ezt megléped és így is keres, akkor azt mondom még adhatsz neki egy esélyt, de tapasztalat alapján mondom, ilyenkor szokott ellaposodni a "nagy barátság". Ergo addig megy, míg te energiát fektetsz bele, addig élvezik a nők is a figyelmet, de amint nekik kellene tenni valamit, vége a dolognak.
4
Általában Ő keres 75%-ban hogy beszéljünk... szóval nem értem. Csak lelkisegély vagyok azért akar beszélni, vagy unatkozik. Vagy nem tudja mit akar?
Hetessel értek egyet.
Ugyanúgy megmondom a férfi barátaimnak, hogy jól néznek ki. Nyilván ha nincs senkim, több időm is van keresni őket. Ezek semmi extrák, te látsz bele többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!